0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Polni organ na terenu u Srbiji, Zvezda vraća crnogorskog trenera, Partizan u Evroligi…

Objavljeno: 26.04.18 u 23:51

I ovog četvrtka bilo je nekoliko vrlo interesantnih vesti koje su privukle pažnju naše čitalačke publike.

Dan je počeo krajnje iznenađujućom informacijom iz Crne Gore odakle su najavili da će Crvena zvezda otpustiti Dušana Alimpijevića i na njegovo mesto vratiti tamošnjeg stručnjaka.

Kasnije smo saznali da je Alimpijević sam ponudio ostavku, a klub je nije prihvatio i još se prvi čovek Nebojša Čović oglasio, nagovestivši da je možda čak upleten bio i Partizan.

Partizan, sa druge strane, danas je objavio da je konkurisao za mesto u Evrokupu, a zašto ne i Evroligi, ukoliko Panatinaikos bude istupio iz najjačeg evropskog takmičenja.

Najveći ‘šok’ dana izazvala je slika polnog organa na fudbalskom terenu u Srbiji, zbog koje je i cela Evropa u čudu.

Svi su bili iznenađeni i zbog definitivne objave da na Mondijalu u Rusiji nećemo gledati jednog od najboljih fudbalera današnjice.

Na kraju je najviše uzbuđenja viđeno u Londonu gde su se na ‘Emiratima’ sastali Arsenal i Atletiko Madrid, a u uvodnih 13 minuta smo videli dva isključenja za Špance, kao i ludu reakciju Simeonea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter