0
Domaći fudbal

Fudbalski Savze Srbije Razvojni UEFA Turnir Srbija U16 v Skotska U16 Arton Zekaj Stara Pazova, 11.03.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OGLASIO SE ZEKAJ: Mladi reprezentativac Srbije prokomentarisao potencijalno igranje za Kosovo!

Objavljeno: 25.04.18 u 22:01

Danas je u medijima odjeknula informacija da će mladi reprezentativac Srbije Arton Zekaj u nastavku karijere igrati za reprezentaciju Kosova, a večeras je poznat i stav ovog mladog fudbalera Sopota.

On je u izjavi Novostima otkrio šta je istina:

Imao sam samo jedan poziv od strane medija u kojem sam govorio o borbi Sopota za opstanak. Nigde nije ni pomenuto ništa vezanu za tu temu, a onda krenem na trening i pročitam neke stvari koje nemaju nikakve veze sa istinom, otkrio je 18-godišnji fudbaler koji je u mlađim selekcijama reprezentacije nosio i kapitensku traku.

Predsednik FS samoproglašene republike Kosova Fadilj Vokri rekao je medijima na Kosovu da se „nada da će Zekaj prihvatiti poziv„, ali je Zekaj to demantovao:

Nisam dobio nikakav poziv, niti sam u tom pravcu ikada razmišljao. Verujte mi, puna mi je glava, telefon ne prestaje da mi zvoni, ne znam više ni šta bih pričao kad ne postoji nikakav osnov za bilo kakve polemike ili objašnjavanja. Pominje se da bih zaigrao za Kosovo u slučaju da ne budem u planu A selekcije Srbije. To je krajnje nekorektno, ko sam ja da bih bilo koga uslovljavao, zaključio je Zekaj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter