0
Evrokupovi

KLOP U SVOM STILU: Predožio sam igračima da na trening istrčimo potpuno goli

Objavljeno: 19.04.18 u 19:00

Fudbaleri Liverpula ove sezone igraju zaista sjajan fudbal, predvođeni fantastičnim Mohamedom Salahom koji je prosto zaludeo fudbalsku Evropu.

Pobedom nad Mačester Sitijem u četvrtfinalu Lige šampiona ukupnim rezultatom 5:1, ekipa sa „Enfilda“ se posle dugo vremena našla među četiri najbolje ekipe „starog kontinenta“ gde će im naredni rival biti Roma.

Svakako centralna figura u ovom dvomeču biće Mohamed Salah, strelac 30 golova u Premijer ligi, koji je pre Liverpula nastupao upravo za rimsku „vučicu“.

Egipatski reprezentativac ove sezone briljira na terenu pa je tako skrenuo pažnju bogatijih klubova od „redsa“, među kojima je i Real Madrid. Trener Liverpula Jirgen Klop svestan je da su oči javnosti kada je u pitanju njegov klub uprte upravo u Salaha, pa se na konfenernciji za novinare malo i našalio na taj račun.

-Pre utakmice s Mančester Sitijem rekao sam igrčaia: ‘Ajmo svi da izađemo potpuno goli na trening. Ionako niko to ne bi primietio, svi gledaju samo Salaha.’ Sad idemo u Rim i neće biti ništa manji pritisak, ali to je sve u redu-, rekao je Klop, koij je kao jedan od najbitnijih faktora za ovosezonske rezultate navodi sjajnu atmosferu u timu:

-Momci su stvorili stvarno odličnuu atmosferu. U svakoj uspješnoj ekipi atmosfera mora biti sjajna. Možete imati jako dobre igrače, ali to nužno ne znači i nužnu atmosferu u timu-, istakao je harizmatični nemački stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter