1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE DALJE OD OSTANKA: Velikan sa ‘ostrva’ hapsi Donalda?

Objavljeno: 17.04.18 u 18:38

Mičelu Donald je na izlaznim vratima stadiona ‘Rajko Mitić’, mada Delije ta informacija ne tangira mnogo, jer zarade nema.

Holanđaninu ističe ugovor sa crveno-belima. Iako još uvek postoji mogućnost da se potpiše novi ugovor, od tog posla su obe strane sve dalje. Krivac za to je jedan od velikana sa ‘ostrva’, mada se navijači Seltika sa nama ne bi složili, jer ga oni više ne priznaju.

Kako prenose pojedini mediji u Velikoj Britaniji, Mičel Donald nalazi se na radaru Glazgov Rendžersa. Tim sa ‘Ajbroksa’ se polako stabilizuje i vraća u vrh škotskog fudbala, a da bi mogao bar malo da parira Sletiku želi da se ozbiljno pojača za sledeću sezonu. Idealno rešenje je Mičel Donald koji bi u Glazgov stigao kao slobodan igrač.

Ovo nije prvi put da se ‘policajci’ raspituju za Mičela Donalda, jer su se tokom zime za ‘njegovo zdravlje’ raspitivali ‘plavci’ iz Moskve. Tada je odbio ponudu od 800 hiljada evra, a videćemo šta će biti sa ovom sa ‘ostrva’.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter