0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Printscreen

‘POSLE FINALA LŠ’: Dva Srbina u dresu Rome?

Objavljeno: 14.04.18 u 12:30

U Rimu ne misle samo o polufinalu Lige šampiona sa Liverpulom, već i narednoj sezoni u kojoj će ‘vučica’ siguro imati najviše ambicije.

Tifoze Rome najviše trenutno zanima da li njihov voljeni tim može do finala Lige šampiona. Druga tema je Serija A, a treća jedno pojačanje. Naime, kako prenose italijanski mediji, Roma bi od leta u svom timu mogla da ima dva Srbina.

Pored Aleksandra Kolraova crveno-žuti dres mogao bi da obuče Dušan Tadić. Naš vezista i krilni napadač je na izlaznim vratima Sautemptona, bilo da ‘sveci’ izbore ili ne izbore opstanak u Premijer ligi.

Italijani pišu da će sportski direktor Rome Monći pokušati da dovede Srbina pre Svetskog prvenstva u Rusiji. Ugovor Dušana Tadića sa Sautemptonom ističe 2020. godine.

Dušan Tadić je u karijeri nastupao za Vojvodinu, Groningen, Tvente i sada Sautemton. U vreme kada je ‘svetce’predvodio Ronald Kuman, Dušan Tadić je odigrao 77 utakmica, postigao je 14 golova i imao je 23 asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter