0
Evropske lige

HOTSPORT SAZNAJE: Mogla bi da pukne ozbiljna ‘bomba’, ljubimac Grobara procenjen na 20 miliona!

Objavljeno: 08.04.18 u 12:16

Sjajne partije donele veliki skok cene.

U poslednjim minutima 31. januara Aleksandar Mitrović (24) je prešao iz Njukasla u Fulam na pozajmicu do leta, što se pokazalo kao potez karijere.

Učinak srpskog golgetera u timu na čijoj klupi sedi Slaviša Jokanović je sjajan, i kako HotSport saznaje na leto će uslediti rastanak sa „svrakama“. 

Za Mitrovića se raspotivao veliki broj klubova iz Premijer lige, a obeštećenje za jednog od njih, ekipu Evertona, je vrtoglavnih 20 miliona evra!

Ova suma nije problem za ekipu iz Liverpula, pošto je „karamelama“ neophodan kvalitetan napadač, a ne žele da čekaju leto kako cena ne bi skočila.

Bivši fudbaler Partizana je od ranije na meti klubova iz Kine, ali je plan da ostane u Engleskoj, ili eventualno ode u neki drugi deo Evrope.

Golovi su zaštitni znak momka koji pokušava da Fulam odvede do Premijer lige, a potom u istom ritmu nastavi i u dresu „orlova“ u Rusiji.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter