0
Fudbal

FOTO: Sky Sports

ZATVORIO SEBI VRATA MUNDIJALA: Čak i ako Ibrahimović odluči da igra u Rusiji, FIFA mu sad to neće dozvoliti!

Objavljeno: 03.04.18 u 19:17

Poslednje vreme počelo je da se špekuliše o mogućem povratku Zlatana Ibrahimovića u nacionalni tim Švedske i njegovom nastupu na Svetskom prvenstvu u Rusiji ovog leta.

Nedavno je Švedski napadač samouvereno poručo „Ako bude hteo da igra na Svetskom prvenstvu, Zlatan će igrati na Svetskom prvenstvu“, a njegov spektakularan debi u dresu Los Anđeles Galaksija pokazao je da u njemu još uvek ima snage i želje za fudbalom.

Verovatno bi mnogi navijači vrlo rado videli popularnog Ibrakadabru na najvećoj fudbalskoj smotri, ali čini se da to ipak neće biti moguće. Problem nije u nedostatku želje selektora Janea Andesrona da ga uvrsti na spisak putnika u Rusiju, već u pravilima Svetske fudbalske asocijacije (FIFA).

Naime, Zlatan Ibrahimović se nedavno pojavio u reklami koja je mnoge na Balkanu nasmejala, a koja je napravljena za jedan lanac kladionica u Švedskoj, čiji je postao i ambasador.

Ova reklama praktično je Ibru otpisala sa Mundijala, pošto u pravilniku FIFA stoji da na Mundijalu ne mogu učestvovati lica povezana sa kladionicama.

-Tokom čitave karijere opsdale su me kladionice koje su želele da ih promovišem i to sam odbijao sve do sada. Ovo je nešto drugačije, ovo je kladionica koju su osnovali ljudi iz mog rodnog grada i želeo sam da im pomognem-, rekao je Ibrahimović koji je tako sebi možda uskratio nastup na u Rusiji ovoga leta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter