0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN IMA TRI PROJEKTA: Jedan od njih je prodaja igrača, dvojica odlaze narednih nedelja

Objavljeno: 03.04.18 u 11:47

Uprava Partizana je u narednom periodu zacrtala tri cilja, jedan je vezan za infrastrukturu, drugi za prodaju igrača, a treći za budućnost tima.

Prvi cilj je izgradnja internata u Zemunelu u kom bi odsela najtalentovanija deca koju Partizan dovede iz unutrašnjosti. Projekat postoji još iz vremena Dragana Đurića, ali bi on uskoro mogao da se sprovede u delo.

Da bi se to dogodilo potreban je novac, a Partizan želi da ga zaradi u narednih nedelju-dve. Naime, po principu Nikole Milenkovića koji je prodat tokom sezone Fiorentini, crno-beli žele ponovo da zarade novac. Interesovanje postoji, a na ‘izlaznim vratima’ su Leandre Tavamba i Marko Janković.

– U naredne dve-tri sedmice imaćemo razgovor za neke igrače. Probaćemo neke transfere da dogovorimo pre početka prelaznog roka, kao što smo to uradili u slučaju sa Nikolom Milenkovićem. Očekujem da do kraja aprila imamo jasnu situaciju oko toga koga ćemo da prodamo. Otprilike su to oni igrači koje smo hteli da prodamo u januaru, a nismo zbog dvomeča sa Plzenjom i nade da možemo da prođemo dalje. Dosta klubova već sada zove za Leandrea Tavambu i Marka Jankovića. Procenićemo u dogovoru sa stručnim štabom i sportskim direktorom – istakao je Miloš Vazura.

Treći projekat su mladi igrači koji dolaze, a prvi tim Partizana ih je pun.

– Ove godine došlo je do toga da uspemo našu decu da gurnemo u prvi plan. To su Svetozar Marković, Armin Đerlek, Luka Cucin, Đorđe Jovanović… Mladu ekipu imamo, to je vrednost koju Partizan čeka i kad bude došao trenutak da se neko od njih proda, možemo da pričamo o regulisanju starih obaveza i da kažemo da smo izašli iz toga. Ostalo je još nekoliko starijih igrača i menadžera, posle čega će ostati još nešto obaveza prema komunalnim preduzećima – rekao je Miloš Vazura.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter