2
Evropske lige

PA OVO JE HIT: Ljudi moji, Ronaldo je Ronaldo – ali Mitar je večeras zaludeo Ostrvo sa ‘jednim i po golom’! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.18 u 22:56

Još jedna pobeda sjajnog Fulama u Čempionšipu.

Ovoga puta je ekipa Slaviše Jokanovića bila bolja od Lidsa kojeg je porazila sa 2:0.

Jedan od ubedljivo najboljih aktera utakmice bio je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović koji je večeras upisao asistenciju i gol. To je osmi gol Srbina u Čempionšipu ove sezone, međutim, na dosta zanimljiviji način je upisao asistenciju. Igrao se 33. minut kada je nakon kornera bivši špic Partizana bio najviši u skoku i dobro gađao glavom, međutim lopta je na putu ka golu udarila u butinu Mekdonalda i tek onda završila u mreži Lidsa.

Saigrač Aleksandra Mitrovića nije želeo da uputi udarac već se samo srećnom okolnošću lopta našla u golu rivala, da bi Mekdonald tek tada shvatio da je postigao gol. Evo kako je to izgledalo:

(Izvor: YouTube/Sport klub)

U drugom poluvremenu je nakon tri stoprocentne prilike Srbin uspeo da zatrese mrežu Lidsa. Igrao se 63. minut kada je tekla opasna kontra Fulama. Mitrović se sjajno pozicionirao a to je uvideo Karni koji mu je vratio pas da bi Srbin sa oko 15 metara preciznim udarcem matirao Pikoka:

(Izvor: YouTube/Sport klub)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter