0
Evrokupovi

LJUDI, OVO JE ISTORIJA: ‘Makazice’ Ronalda će se gledati i za 50 godina! Zidan se uhvatio za glavu, a ceo Torino ustao da mu se pokloni! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.18 u 22:14

Montažeri sportskih emisija, menjajte svoje TV špice, strašna golčina Kristijana Ronalda mora da bude u prvom planu!

Ako ste se ikada zapitali šta je to fudbal, odgovor ste dobili večeras. Fudbal je ono što je izveo Kristijano Ronaldo u Torinu.

Portugalac je postigao gol već u trećem minutu i na taj način celokupan dvomeč potpuno usmerio na ‘vodenicu’ Reala, ali ono što se desilo u 65. minutu ne može se drugačije nazvati nego – istorija.

Konfuzija u odbrani Juventusa dovela je do prebacivanja lopte sa jedne na drugu stranu, zatim je sa desne centaršut uputio Karvahal, a Kristijano Ronaldo izveo ‘makazice’ koje će se prepričavati godinama.

Koliko je ovo čudesan potez bio, govori i uzdah celokupnog stadiona, a posle kratkog šoka svi su ustali i pozdravili dugotrajnim aplauzom nestvarnu majstoriju najboljeg igrača Reala.

Šta tek reći kada se čak se i Zinedin Zidan uhvatio za glavu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter