2
Evropske lige

‘MOJA REČ IMA VREDNOST, A VI STE ME SLAGALI…’: Slaviša Jokanović ljut, udario na FSS! (FOTO)

Objavljeno: 30.03.18 u 16:18

Menadžer Fulama tvrdi da ljuti iz Fudbalskog saveza Srbije nisu ispunili obećanje koje su mu dali pre nedavne reprezentativne pauze.

Slaviša Jokanović predvodi Fulam ka Premijer ligi, a na tom putu potrebni su mu odmorni igrači. On je ‘na reč’ sklopio dogovor sa selektorima njegovih igrača, a samo ga jedan nije ‘ispoštovao’.

– Srećan sam što je Mitrović odigrao dobre utakmice. Zadovoljan sam poštovanjem Aleksa Mekliša što uzima moje igrače, koristi ih i pušta ih da se odmore. Zaista sam zadovoljan trenerom U21 ekipe Ejdijem Botrojdom koji je zvao Rajana Sesenjona razumeo da je taj momak bio prilično istrošen velikim brojem utakmica za nas – izjavio je Jokanović i nastavio:

– Sa druge strane, nemam baš mnogo toga lepog da kažem o poštovanju koje je pokazala reprezentacija Srbije i prema meni i prema mojim igračima. Srećan sam zbog Mitrovića, stvarno sam srećan, kao i zbog toga što je Srbija pobedila. Važno je imati reč i moja reč ima vrednost. I kada mi obećate nešto i slažete me, to me čini vrlo nezadovoljnim – istakao je Jokanović.

Zatim je pojasnio kakav je bio dogovor i šta je očekivao, a što nije ispunjeno.

– Nezadovoljan sam jer je Mitrović odigrao obe utakmice. Očekujem da će biti dobar igrač u reprezentaciji, da će davati gol u svakoj utakmici za Srbiju, ali u ovom trenutku, on je jedini koji je u obe utakmice igrao po 90 minuta. Nisam zadovoljan i to je moj lični osećaj. Ja nisam selektor, ali pitam nešto, oni odgovore nešto ali reči tim ljudima nisu bitne – rekao je Jokanović.

0
0

2 Komentara

    • Pa s obzirom da i onaj drugi napadač treba da se uigrava i da Mitar nije neophodan u prijateljskoj baš celih 90 minuta i treba i da se ljuti. I treba i da bude bitan. Šta da se povredio i da ne može da mu pomogne u borbi za promociju. Jedno je trening utakmica bez takmičarskog značaja a sasvim drugo ono što sledi na SP u Rusiji. FSS nema poštovanje za nikoga osim sebe i gleda samo na sopstvenu guzicu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter