9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KO BI REKAO: Miroslav Đukić poslao poruku Srđanu Obradoviću! (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.18 u 15:10

Na konferenciji za medije uoči meča protiv Bačke, trener crno-belih Miroslav Đukić dotakao se i suđenja, odnosno, delegiranja arbitra na utakmici Crvene zvezde u Lučanima.

Partizan u subotu igra protiv Bačke, dok će najveći rival i trenutno lider na tabeli u nedelju gostovati ekipi Mladosti u Lučanima.

Tamo će pravdu deliti Srđan Obradović, poznat kao sudija koji nije video gol aut na ‘večitom’ derbiju prošle godine iz kog je Zvezda postigla gol Partizanu.

– Uvek verujem u sudijsko i ljudsko poštenje. Moja obaveza kao trenera je da poštujem i da verujem. Ceo život sam vaspitavan u poštenju i fer-pleju. Moje vaspitanje mi ne dozvoljava da nešto može da se kupi u fudbalu, da se proda, da se namesti… Taj fudbal za mene ne bi imao smisla. Ja u životu ne bih mogao da kažem da nešto pusti ili proda – izjavio je Miroslav Đukić.

Trener Partizana stao je na stranu sudija i ukazao im poverenje, ali je ipak i na taj način prebacio pritisak u njihovo dvorište, kako bi i oni ‘ispoštovali’ i odradili najbolje svoj primarni posao.

– Verujem da će taj sudija najpoštenije što može odsuditi taj meč. To su milioni priča. Verujem čvrsto i želim da verujem da će se liga odlučiti na terenima između fudbalera. Da neće biti bitan ni Terzić, ni Vučelić ni neko tamo. Nego da će 22 momka na terenu odlučivati o Partizanu i Zvezdi – rekao je, između ostalog, Đukić.

To je Superliga, posle dvonedeljne pauze uzbuđenja se nastavljaju već od sutra…

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

0
0

9 Komentara

  1. Kakav je to samo spin bio! Djuka je odgovorio samo na pitanje jednog od novinara sta misli da je za sudiju u Lucanima odredjen taj inkrimos. I Djuka je odgovorio na vrlo kulturan nacin, iskreno sta misli uopste opoverenju u sudije. Dakle, nije uopste porucio nsta posebno tom nazovi sudiji, samo je pricao kako vidi kakvo sudjenje treba biti u Superligi. Mislim da je jako nekorektno da cela tabloidna imperija Srbije to shvati da je on poslao poruku tom sudiji za izmisljanje golova. A ni prema Partizanu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jel ovaj sudio jsd lučani kad pri kraju isključi dva igrača lučana.Rekord primiše go nekrenuše s centra dva žuta van sad igraj.

    0
    0
    Odgovori
  3. …OBRADOVIĆU….POSTAO SI LEGENDA SRPSKOG FUDBALA…..O TEBI ĆE PRIČATI GENERACIJE I GENERACIJE LJUBITELJA FUDBALA….ZA ŽIVOT SI POSTAO BESMRTAN……

    0
    0
    Odgovori
  4. A to sto je propustio da ponisti gol rukom Djurdjevica na istom mecu, je stvar kojom se necete baviti? Isti ovaj sudija je na mecu Partizan-Radnik iskljucio dva igraca Radnika i svirao penal za Partizan. Da podsetim, Radnik je vodio 1:0 na poluvremenu ili 0:1 kako vam se vise svidja! Bas vas mrzi!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Kaboom, da pisvestan kako je Djurdjević dao gol? Kako može onakav položaj ruke da tolikom jačinom zakuca loptu u mrežu?
      To je čist pigodak glavom ali vi to pokušavate da kompenzujete za vaš 200% neregularan gol. Stidite se du..ta kad obraza nemate.

      0
      0
      Odgovori
    • Само ви цигани можете да убјеђујете људе да су слијепи и да је требало да виде да је Урке играо руком кад то није. Узми снимак и убрзани и успорени и ућути више. Чак ни играчи Звезде нису приговарали. Тако да не оправдавај и не замазуј ваш гол из аута.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter