0
Fudbal

OZBILJNE KRITIKE TONIJA KROSA: Pojedini igrači su se ponašali kao na izletu, neka se dobro zamisle!

Objavljeno: 28.03.18 u 14:10

Brazil je tukao Nemačku u sred Berlina i to je odmah upalilo alarm u selekciji ‘pancera’.

Davno je prošla 2014. godina kada je Nemačka na putu ka tituli šampiona sveta ponizila ‘karioke’ na njegovom terenu. Menjaju se igrači, karakteri timova, a oni koji su ostali stariji su za četiri godine.

Desi se i da dođe do zasićenja nakon najvećih visina, a iskusni vezista Toni Kros želi da se svi spuste na zemlju i pred Mondijal u Rusiji izbace sve negativne stvari iz ekipe.

– Negativnost je uzela maha u ovom timu. Videli smo da nismo baš toliko dobri kao što uvek pričaju o nama. Neki od nas bi trebalo dobro da se zamisle – rekao je Kros.

Iz svake naredne njegove reči bila je primetna razočaranost.

– Razočarali smo sami sebe kako smo igrali mlako. Nismo ulazili u duele s Brazilcima, a bilo je i igrača na terenu koji su se ponašali kao da su došli na izlet. Neki su propustili šansu da se pokažu u pravom svetlu. Dobro je što smo videli da nas čeka još puno posla kako bismo odbranli tron i bolje što smo izgubili sada nego u Rusiji – podvukao je Kros

Nemačka će na Svetskom prvenstvu ove godine igrati u grupi F sa Južnom Korejom, Meksikom i Švedskom, a u osmini finala se ukršta baš sa grupom E u kojoj se nalaze Srbija, Brazil, Švajcarska i Kostarika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter