0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Ronaldov ‘poljubac’ sa navijačem, Zvezdin ‘novi Boaći’, Ibrina luda reklama, novi dresovi ‘orlova’…

Objavljeno: 27.03.18 u 23:52

Ovog utorka, 27. marta, bilo je dosta interesantnih vesti koje su izazivale pažnju čitalaca našeg portala.

Dan je počeo interesantnom slikom sa jučerašnjeg meča između Portugalije i Holandije. Iako su Portugalci poraženi sa 0:3, u prvom planu je bio Kristijano Ronaldo kome je jedan od navijača poleteo u zagrljaj i došlo je do vrlo bliskog kontakta.

Crvena zvezda dosta je izgubila odlaskom Ričmonda Boaćija, a već se traži njegova zamena za letnji prelazni rok. Možda je ona pronađena u vidu kolumbijskog napadača…

Dosta pažnje izazvala je i izjava američkog košarkaša Partizana da bi želeo da zaigra za košarkašku reprezentaciju Srbije.

Kada se radi o evropskom fudbalu tu je interesantno bilo zbog novog pravila o izmenama tokom susreta koje je UEFA uvela za takmičenje u Ligi šampiona, ali i novom gigantu koji je stao u red za Sergeja Milinković-Savića.

Zlatan Ibrahimović nastavio je da uživa u životu i snimio novu ludu reklamu, ovog puta uz par replika na srpskom jeziku.

Na kraju dana gledali smo pobedu fudbalera Srbije nad Nigerijom od 2:0, a u tom meču videli smo novu prvu garnituru dresova ‘orlova’ koja je naše ljubitelje fudbala podsetila na dresove našeg rivala na Mondijalu u Rusiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter