0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR ITALIJE PRED MEČ NA ‘KARAĐORĐU’: Srbija je vrlo jaka reprezentacija, pokušaćemo da im napravimo problem

Objavljeno: 26.03.18 u 17:25

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije beleži sjajne rezultate u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, gde u dosadašnjem delu takmičenja ima šest pobeda iz isto toliko mečeva.

Pobedom nad Gibraltarom od 6:0 „orlići“ su sačuvali četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Rusiju i nalaze se blizu plasmana na kontinentalni šampionat koji će se održati u Italiji.

Ekipa Gorana Đorovića sutra će u Novom Sadu odigrati prijateljski susret u upravo sa ekipom domaćina narednog Evropskog prvenstva, a selektor „Azura“ Alberigo Evani pred ovaj duel ističe da će njegova ekipa sutra sparingovati sa izuzetno jakim protivnikom.

– Srbija je vrlo jaka reprezentacija. Prvi su u grupi sa maksimalnim brojem poena i imaju veliki broj vrhunskih fudbalera. Znamo da će to biti teška utakmica, ali pokušaćemo da im napravimo problem. Srbija je skoro izborila plasman na Evropsko prvenstvo, i zato će sutrašnja utakmica biti od velikog značaja i za nas i za njih-, rekao je Evani.

Utakmica između Srbije i Italije na programu je sutra od 18:30 časova, na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter