5
Fudbal

SPEKTAKL U BIJELJINI: Ivanović doneo pobedu Partizanu pred 3.500 ljudi, navijače crno-belih će jedna vest posebno obradovati! (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.18 u 18:10

Fudbaleri Partizana su reprezentativnu pauzu iskoristili da otputuju u Republiku Srpsku, gde su danas u prijateljskom susretu savladali ekipu Radnika rezultatom 1:0.

Crno-beli su su posetili Bijeljinu prvi put nakon 15 godina, a njihov dolazak je na stadion Radnika privukao veliki broj ljubitelja fudbala, koji su napravili sjajnu atmosferu i pozdravili aktuelnog šampiona Srbije.

Jedini pogodak na susretu postigao je Đorđe Ivanović, koji je ove zime kao došao u Humsku kao veliko pojačanje iz redova subotičkog Spartaka. Partizanov ofanzivac tako je nagovestio svoje buđenje, a svišno je govoriti koliko bi njegovi kvaliteti značili treneru Miroslavu Đukiću u nastavku sezone.

Ipak navijače Partizana će verovatno najviše obradovati vest da se na današnjem susretu, nakon sedam meseci nА teren vratio Nebojša Kosović. Crnogorski vezista nedavno se oporavio od povrede prednjih ukrštenih ligamenata, a sekektor „sokolova“ Ljubiša Tumbaković nije želeo da ga forsira nakon tek završene rehabilitacije.

Šef stuke crno-belih je dosta kombinovao sa sastavom na ovom susretu, pa su u odsustvu reprezentativaca i povređenih igrača šansu dobile mlade snage, među kojima su Stefan Ilić, Marko Simović i golman Teleoptika Aleksandar Popović.

Uoči susreta šestoplasiranog tima Premijer lige BiH i crno-belih, u gradskoj kući Bijeljine upriličen je prijem gostiju iz Beograda, a prisutnima se tom prilikom obratio prvi čovek grada Mićo Mićić.

Ispred delegacije Partizana okupljenima se obratio potpredsednik kluba Vladimir Vuletić, koji se domaćinu zahvalio na dobrodošlici

-U Partizanu je stasao veliki broj kvalitetnih igrača poreklom iz Semberije,verujem da će ova poseta biti novi zamah za saradnju ne samo Partizana i Radnika, nego i Semberije sa Beogradom i omladinskom školom našeg kluba. Pravo nam je zadovoljstvo što smo ovde, a sve je u dobroj meri rezultat odličnog rada ovdašnjeg Udruženja navijača. Ti ljudi su organizovali nedavno i izuzetno posećeno Crno-belo veče i nadam se da će ovaj novi zamah Partizana biti na korist i Srbiji i Republici Srpskoj-, rekao je Vuletić

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter