2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK: Grci tvrde – Milojević obećao da će napustiti Zvezdu!

Objavljeno: 22.03.18 u 13:15

Vladan Milojević je na dobrom putu da osvoji titulu sa Crvenom zvezdom, ali po tvrdnji grčkih medija i da napusti Beograd.

Olimpijakos želi Vladana Milojevića. To nije tajna, ‘flert’je počeo još jesenas kada je nastao raspad sistema u atinskom klubu. Tačnije i pre toga je Vladan Milojević bio jedan od kandidata za klupu Olimpijakosa, ali je ‘pobedu’ odneo Albanac Besnik Hasi.

Sada grčki ‘Novasport’ piše da će Srbin preuzeti Olimpijakos na kraju sezone. Da je čvrsto obećanje dao sportskom direktoru tima iz Prijera Darku Kovačeviću. Navodno, ugovor bi bio na dve godine vredan dva miliona evra.

U prilog pisanju u Grčkoj ide i to da Vladan Milojević još nije seo za sto sa čelnicima Crvene zvezde oko produžetka ugovora koji ističe u junu. Sada se postavlja pitanje da li sjajni stručnjak čeka overu titule kako bi produžio saradnju sa crveno-belima ili je istinito pisanje Grka o obećanju datom Darku Kovačeviću.

0
0

2 Komentara

  1. Kako je krenula Vuceliceva kampanja destabilizacije Zvezde u skorije vreme ocekujem da novine izbace naslov da Barsa trazi ekonoma Stoleta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter