0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE SMIRUJU SE STRASTI: Partizan uzvraća udarac, pale kontra tužbe

Objavljeno: 22.03.18 u 13:46

Disciplinska komisija FS Srbije je na prijave potpredsednika FS Srbije Dragiše Binića kaznila Partizan i Crvenu zvezdu sa po dva oduzeta boda, a čelnike klubova novčano i uslovnom kaznom.

Strasti se nisu smirile, jer su dva kluba prvo odlučila da se žale, a sada je Partizan pokrenuo kontranapad. Naime, crno-beli su podneli prijavu protiv potpredsednika FS Srbije Dragiše Binića.

Razlog je član 85. Disciplinskog pravilnika po kome Partizan smatra da je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde vređao i klevetao prvog čoveka Partizana Milorada Vučelića.

Dragiša Binić je po navodima Partizana u jednoj izjavi za medije rekao da je ‘Vučelić slučajno u fudbalu’ i da postavio pitanje ‘da li nečija deca treba da izube glavu zbog ludaka’.

S obzirom na to da su Večelić i Mijailović kažnjeni zbog izjava u novinama, u Partizanu žele da se uvere da li „disciplinci“ FSS primenjuju selektivnu pravdu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter