0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI NA TRENINZIMA: Nezgodna situacija za Zvezdu i Partizan pred najvažnije utakmice u sezoni

Objavljeno: 21.03.18 u 11:35

Po devet igrača sa obe strane ima obaveze u nacionalnim selekcijama, te plus povrđeni, tako da treneri traže alternativna rešenja u radu.

Polako se završava mini-odmor za igrače Crvene zvezde i Partizana, koji bi od sutra trebalo da su ponovo u pogonu. Resenje za hladno vreme i sneg su treninzi na veštačkoj travi, ali su u oba tabora odsutna po devetorica igrača zbog obaveza u nacionalnim timovima. Ako se dodaju i povređeni, treneri Vladan Milojević i Miroslav Đukić na raspolaganju nemaju po pola tima. Obično su registrovana po 22 igrača i tri golmana, a ponekad je alternativno rešenje zbog efikasnijeg rada da se pozovu klinci iz mlađih kategorija da rade sa prvim timom, kako bi se kalili za blisku buducnost. Njima ovakva nagrada dosta znači za samopouzdanje i da osete čari vrhunskog profesionalizma.

Na listi odsutnih u raznim selekcijama Srbije kod Zvezde su Vujadin Savić, Nemanja Radonjić, Luka Adžić, Srđan Babić, Uroš Račić, Dejan Joveljić i Strahinja Eraković. Za Kanadu nastupa Milan Borjan, a Crnu Goru Filip Stojković. U komšiluku nedostaju Vladimir Stojković koji je u najboljoj selekciji Srbije, a u mlađim kategorijama Danilo Pantić, Strahinja Bošnjak, Đorđe Jovanović i Strahinja Jovanović. U dresu Kameruna bi trebalo da debituje Leandre Tavamba, dok su na spisku Ljubiše Tumbakovića Marko Janković i Nebojša Kosović. Kao kapiten mladu reprezentaciju Ukrajine predvodi Juri Vakulko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter