2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda uspostavila kontakt sa prvom letnjom ‘metom’, prate se još četvorica!

Objavljeno: 21.03.18 u 16:30

Fudbaleri Crvene zvezde u domaćem šampionatu guraju po planu, a polako već kuju i planove za akcije u letnjem prelaznom roku.

Brzo će doci 20. maj kada se završava sezona, a onda posle dva meseca pauze kreća nova borba na dva fronta.

Kako saznaje HotSport Crvena zvezda planira da dovede pet ekstra pojačanja, a na ovoj listi nalazi se i Dejan Meleg (23). Bivši kapiten Vojvodine koji je dve sezone proveo u mladom timu Ajaksa nedavno se na kratko ponovo vratio u Vošu, da bi se odatle otisnuo u Tursku gde je trenutno član Kajzerija.

Ipak, zbog male minutaže u turskom klubu dve strane su spremne da se rastanu dve godine pre usteka ugovora(jun 2020. godine) a „sloboda“ talentovanog fudbalera košta između 300.000 i 400.000 evra.

Kontakti su uspostavljeni i sportski direktor Mitar Mrkela je sa vezistom obavio preliminarni razgovor, a procena je da „novosadska haubica“ može da bude pravi naslednik kapitena Nenada Milijaša, koji je najavio penzionisanje.

Naravno, traži se naslednik Kange i u fokusu su dva Brazilca, dok se na poziciji napadača prati ponovo Nikolić iz Spartaka… Planova se polako kuju, a videćemo hoće li se i ostvariti.

0
0

2 Komentara

  1. Najbitnije je da dovedu zamenu za Kangu,nekog ko ce da pravi igru,deli lopte,i da zna sta radi,Donald i Krsticic su vrh igraci,ali treba da igraju iza plejmejkera…tu su najbolji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter