2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEN: Navikao sam se na uslove, a sada slede golovi

Objavljeno: 19.03.18 u 14:31

El-Fardu Ben postigao je juče svoj drugi pogodak u dresu Crvene zvezde, kojim je potvrdio pobedu svog time protiv Mačve.

Napadač sa Komora je prethodnih desetak dana mučio muku sa povredama, ali je u Šapcu na najbolji mogući način obeležio povratak na teren. Najveće zimsko pojačanje crveno-belih postiglo je drugi pogodak u meču sa Mačvom, koji mu zbog pomenutih okolnosti mnogo znači.

– Mnogo znači i meni i ekipi što sam se vratio na teren još jači, naporno sam radio kako bi to bilo tako. Iz tog razloga ovaj gol mi još više znači. Drago mi je što sam počeo da postižem pogotke, nadam se da ću nastaviti još bolje. Očekuju nas izuzetno važne utakmice, sledi i plej-of tako da će svaki postignuti pogodak biti mnogo važan, a znam da ćemo svi zajedno na terenu dati sve od sebe da ih bude što više-, rekao je Ben za klupski sajt.

Budući da se se četiri dana ranije protiv istog rivala i na istom terenu „okliznula“ u Kupu, fudbaleri Zvezde su ovoga puta mnogo opreznije ušli u ovaj meč

– Znali smo i pre utakmice da neće biti lako na terenu, imali smo priliku da se uverimo kako ekipa Mačve igra na domaćem terenu samo nekoliko dana ranije. Tada nisam bio u ekipi, ali zaista sam dobio dosta korisnih saveta od svojih saigrača. Bilo je žestoke borbe na terenu, ali smo odlično odgovorili i na terenu pokazali karakter. Cela ekipa je odigrala sjajno i osvojili smo izuzetno važna tri boda-, istakao je reprezentativac Komorskih ostrva.

Sada zabog reprezentativnih akcija sledi pauza u nacionalnim šampionatima, a naredni rival Crvene zvezde nakon pauze biće ekipa Mladosti iz Lučana.

– Odigrali smo dosta utakmica u prethodnm periodu, igrali smo gotovo na svaka tri dana tako da će nam odmor sa našim porodicama mnogo značiti. Imamo nekoliko dana pre nego što se vratimo radu kako bismo se što bolje pripremili za finiš prvenstva. Znam šta nas čeka, dosta razgovaram sa saigračima, navikao sam se na sve uslove u Srbiji i sada smo svi fokusirani samo na to da u maju donesemo radost svojim navijačima osvajanjem šampionske titule-, zaključio je Ben.

0
0

2 Komentara

  1. Darko, vidim da si i ti Zvezdaš ali si mnogo ozlojeđen na spoljne faktore! Veruj mi nisu krivi FSS, Sudijska organizacija, Udruženje astrologa i babe-vračare iz komšiluka koje bacaju čini. Krivci sede u Zvezdi! To je onaj nesposobni menadžment koji vuče krive poteze, pa za neuspeh okrivi nekog drugog! Zašto nesposobni?! Niko od njih nije još odgovarao za prošlogodišnji debakl u prvenstvu i kupu! Niko od njih ne odgovara za loše odrađeni ovaj zimski prelazni rok! Kao da naslućuju da bi se mogao ponoviti prošlogodišnji scenario, pa su već počeli da peru ruke i unapred traže krivce za eventualni neuspeh. Što se tiče Bena, ništa nisam video dobro kod njega! Gol koji je dao Mačvi je posledica toga što su ga igrači Mačve ispustili iz vida, pa je ostao sam na petercu. To je bio gol u stilu Boaćija, koji je još uvek rezerva u Kini!

    0
    0
    Odgovori
  2. Само напред мајсторе . Није лако играти против судија,ФСС,и осталих криминалних радњи од стране загребачког клуба..до краја првенства се зна шта ће бити,судије и остали криминалци из ФСС покушаће као и прошле године да нам отму титулу..Бог штити исправне,надам се у правду да им то неће поћи за руком…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter