2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Miroslav Đukić se suočio sa velikim problemima pred gostovanje na Banovom brdu!

Objavljeno: 11.03.18 u 09:52

Crno-beli danas gostuju Čukaričkom u okviru 27. kola Superlige Srbije.

Radi se o derbi meču ove runde domaćeg šampionata u kojem će se sa pobedu boriti domaći, četvrtoplasirani, i drugoplasirani tim na tabeli.

Partizanu je potrebna formula za uspeh protiv Čukaričkog na Brdu od 15 časova danas, i to bez trojice igrača koji se neće naći u ekipi danas! Kako saznaje HotSport pored Bojana Ostojića, koji neće igrati bar mesec dana zbog povrede kolena u kombinaciji nije ni Zoran Tošić.

Iskusni vezista ima problema sa trbušnim zidom, dok je grip ‘slomio’ Sejdubu Sumu koji takođe neće biti u konkurenciji.

Oporavio se zamenik kapitena Miroslav Vulićević, kao i Danilo Pantić, a ulogu po boku pored Marka Jankovića treba da dobije zimsko pojačanje Đorđe Ivanović ili mladi Armin Đerlek.

Odbrana je standardna sa golmanom Vladimirom Stojkovićem, a očekuje se da Đukić ponovo igra sa dva klasična napadača. Tavambom i Ožegovićem pošto crno-beli žele uspeh po svaku cenu i revanš gradskom rivalu za jesenas i remi bez golova u Humskoj.

Projektovan sastav: Stojković – Vulićević, N. R Miletić, Mitrović, N. G Miletić – Zdjelar, Pantić, Janković, Ivanović (Đerlek), Tavamba, Ožegović.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter