0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 Partizan v Cukaricki head coach Miroslav Djukic (R) and head coach Nenad Lalatovic Beograd, 01.10.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OHRABRENJE ZA PARTIZAN: Povratak važnog šrafa pred derbi sa Čukaričkim!

Objavljeno: 10.03.18 u 11:11

Zamenik kapitena se vraća u startnu postavu, a zbog problema sa kolenom u narednom periodu neće igrati iskusni Bojan Ostojić.

Briga manje za trenera Partizana Miroslava Đukića pred sutrašnji gradski derbi na Banovom brdu protiv Čukaričkog je povratak u takmičarsku ekipu Miroslava Vulićevića.

Kako saznaje HotSport zamenik kapitena je preskočio meč sa Radom, kako bi mogao da igra na Banovom brdu.

FOTO: STARSPORT

Jasno je da u narednom periodu sledi pauza za iskusnog Bojana Ostojića, a štoper ima problem sa kolenom i čeka se konačna procena koliko je potrebno za potpuni oporavak.

Posle prelezanog virusa Danilo Pantić je ponovo na terenu i verovatno će zauzeti svoju poziciju u veznom redu pored Saše Zdjelara. Postoje svakako taktičke dileme, ali šef stručnog štaba Partizana ima dovoljno vremena da se odluči za nekog novog ‘džokera’.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter