14
Fudbal

KRSTAJIĆ OBJAVIO SPISAK: Ovaj tim će brusiti formu za Mondijal – bez uzdanice Partizana, ali sa novim igračem iz Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 10.03.18 u 13:07

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije na Terazijama, selektor Mladen Krstajić je objavio spisak za dve prijateljske utakmice protiv Maroka i Nigerije.

Reprezentativci Srbije će se okupiti u ponedeljak, 12. marta, u Staroj Pazovi, a danas je Mladen Krstajić pozvao 24 igrača koji će konkurisati za mečeve protiv Maroka u Torinu 24. marta i Nigerije u Londonu 27. marta.

Mondijal i prvi meč 17. juna protiv Kostarike su sve bliži, pa će današnji spisak u mnogome odrediti kako će izgledati naš nacionalni tim na planetarnoj smotri ove godine u Rusiji.

Najveće promene su ‘zakačile’ ‘večite’ rivale. Na upravo objavljenom spisku nema Zorana Tošića iz Partizana, ali će ‘kvotu’ iz Superlige Srbije ispuniti Vujadin Savić iz Crvene zvezde, koji je dobio poziv selektora.

Na njemu je ponovo i Dušan Basta, kao što je HotSport ovog jutra najavio, i to je njegov povratak nakon tri godine odsustva iz tima ‘orlova’.

Evo kompletnog spiska Mladena Krstajića:

Golmani: Vladimir Stojković (Partizan), Predrag Rajković (Makabi), Marko Dmitrović (Eibar).

Odbrana: Branislav Ivanović (Zenit), Aleksandar Kolarov (Roma), Antonio Rukavina (Viljareal), Nikla Maksimović (Spartak Moskva), Duško Tošić (Bešiktaš), Miloš Veljković (Verder), Matija Nastasić (Šalke), Dušan Basta (Lacio), Vujadin Savić (Crvena zvezda), Ivan Obradović (Anderleht).

Vezni red: Nemanja Matić (Mančester junajted), Luka Milivojević (Krsital Palas), Marko Grujić (Kardif), Sergej Milinković Savić (Lacio), Adem Ljajić (Torino),  Mijat Gaćinović (Ajntraht).

Napad: Dušan Tadić (Sautempton), Filip Kostić (Hamburger), Andrija Živković (Benfika), Aleksandar Mitrović (Fulam), Aleksandar Prijović (PAOK).

Iz medija centra FSS – Strahinja Nikolić

FOTO: HOTSPORT
0
0

14 Komentara

  1. Koga bruga ko je gde dobar i vise od toga nego dali si dobar sa tim i tim menadjerom pogotovo Ramadanijem koji toliko upropastio talente i ucenjuje da je ovo sramota .Kokezu bravo ,Krstajicu svska cast vi ste jedna samo velika Nula…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter