0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

VOŽDOVAC PRED MEČ SA ZEMUNOM: U dobroj su formi, biće teško

Objavljeno: 09.03.18 u 15:15

Fudbaleri Zemuna ugostiće Voždovac u okviru 26. kola Superlige Srbije u nedelju od 14 časova, a tim povodom „zmajevi“ su održali konferenciju za medije.

– Zemun je u dobroj formi počeo ovo prvenstvo. Od četiri odigrane utakmice, osvojio je sedam bodova. Mislim da ćemo imati težak zadatak, ali mislim da će nam mnogo veći problem biti štaotreću utakmkicu u sedam dana igramo na različitim podlogama. Potrudićemo se da te probleme anuliramo i da spremni dočekamo početak susreta i napravimo dobar rezultat, ali i da privedemo kraju ovaj deo sezone do podele bodova kako treba, rekao je  šef stručnog štaba Miloš Veselinović.

Složio se i Andrija Luković, fudbaler ovog tima:

– U nedelju nas čeka teška utakmica, možda i najvažnija od preostale četiri do podele bodova, jer smatram da će ekipa Zemuna biti silno motivisano, ako gledamo naš rezultat iz prvog dela sezone. Međutim, što se nas tiče, pristup nam je maksimalan, spremni smo svi do jednog i idemo po tri boda u Zemun, dodao je Luković.

Motiv Voždovcu ne bi trebalo da bude problem:

– Ništa manje nećemo ni mi biti motivisaniji, jer mi u svaki meč ulazimo sa željom da uzmemo maksimalan broj bodova. Prvi susret ne mora da znači ništa, obe ekipe su promenjene i ima puno parametar koje je teško povezati sa utakmicom iz jesenjeg dela. Tako da znam da ekipa Zemuna, neće sigurno imati veći motiv od nas u nedelju, zaključio je Veselinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter