4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘OBEĆANJE’ ISPUNJENO: Zvezdi i Partizanu oduzeti bodovi!

Objavljeno: 08.03.18 u 19:06

Fudbalski savez Srbije nedavno je zapretio beogradskim večitim rivalima težim sankcijama, zbog sve učestalijih medijskih prepucavanja, kojima štete ugledu srpskog fudbala.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije danas je te svoje pretnje i sprovela u delo, pa su Crvenoj zvezdi i Partizanu nakon današnjeg zasedanja oduzeta po dva boda.

Ove sankcije su došle kao posledica prijave člana izvršnog odbora FSS, Dragiše Binića, koji je ocenio da sve učestalije rasprave i medijsko prepucavanje „večitih rivala“ štete ugledu srpskog fudbala.

Podsećamo FSS je prošlog decembra novčano kaznio generalnog direktora Partizana Miloša Vazuru i sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkelu, kaznom od 150.000 dinara, a tada je klubovima zaprećeno i da će u slučaju novih ispada biti drastičnije kažnjeni.

Sada su te pretnje i isupunjene i večiti rivali će od ovog četvrtka biti lakši za po dva boda.

0
0

4 Komentara

  1. Aaaauuuu… Gadno ih oštetili… Najgore od svega je što ja sad moram da se skinem go i da lajem na sred Terazija… Tako mi i treba kad ne verujem u pravnu državu…

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li je možda neko u fss proveravao prošlu sezonu. Igrač imao uredan lekarski ili. Ovaj slučaj nema veze s sudijama navijačima, već pitanje pravila unutar fss. Nije zašto zastarelo… Ili nije se smjelo čačkati

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter