Još će dugo trajati bura oko derbija 26. kola Superlige Srbije u Novom Sadu koji je odlučio penal za Crvenu zvezdu u finišu utakmice.

Tada je prema proceni sudije Jovana Šegrta, Nemanja Radonjić oboren od strane Aleksandra Mesarovića i dosudio je jedanaesterac koji je u gol za pobedu Zvezde pretvorio El Fardu Ben.


Posle meča podigla se velika prašina, koja se još dugo neće slegnuti, a još malo je sve ‘zamešao’ sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić.

– Ne znam šta igračima da kažem. U svlačionici su svi redom plakali zbog onog što su doživeli od sudije Šegrta. Kako da ih utešim? Kako da ih zaštitim od sudijske samovolje? Ništa inače ne pomaže, ovo je sve režirao i završio Jovan Šegrt – izjavio je Drakulić za ‘Žurnal’.

On je istakao da je sudija namerno pomogao Crvenoj zvezdi da osvoji tri boda na ‘Karađorđu’.

– Kakav je ovaj naš fudbal? Kome ovo treba? I zašto? Vojvodina je u derbiju bila žrtva jednog čoveka i njegove namere da pomogne Crvenoj zvezdi. I ovo malo publike što dolazi na naše superligaške utakmice – odustaće, jer ovakve stvari kao što su se desile u derbiju na ‘Karađorđu’ su i protiv fudbala i protiv gledalaca – besneo je Saša Drakulić.

(Izvor: youtube / AM Video7S)