14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SA PENALA DO PREDNOSTI: Da li je sudija prestrogo pokazao na belu tačku? (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.18 u 19:54

Fudbaleri Crvene zvezde iskoristili su priliku i poveli sa 2:1, ali…

Nemanja Radonjić je bio u duelu sa Mesarovićem, uspeo je da prevari prvotimca Vojvodine, koji je potom zakačio Zvezdino krilo po nozi. 

Utisak je da nije bilo jako, ali je sudija Šegrt pokazao na belu tačku.

Kontakta jeste bilo, ali čini se da je jedanaesterac dosuđen prestrogo.

(Youtube/AM Video7S)

 

0
0

14 Komentara

  1. Penal nije postojao! Navijam za Zvezdu i komentarišem samo Zvezdu. Igra Zvezde je za brigu! Vojvodina je bila bolja, što se vidi i po velikom posedu lopte. U Zvezdinoj igri nema tečne igre, nema brze tranzicije, igrači se ne kreću bez lopte! Izgleda da na naplatu dolazi loše odrađeni prelaznim rok. Nije doveden ni jedan ofanzivni vezista, tipa Mileta Savkovića, iz Spartaka, i Alekse Vukanović, iz Napretka!. Šansu ne dobijaju Adžić i Joveljić! Trener Milojević je alibi-trener jer nema hrabrosti da ih stavi u tim! U timu mu stalnio igraju igrači koji veoma malo pružaju kao Donald, Srnić i Ben. Dokle tako?! Nisam optimista u plej-ofu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije bio penal.kontakt da.penal ne.cekam komentare grobara kojima je verovatno lakse da se ceo zivot bave zvezdom nego svojim klubom da pocnu sa pljuvacinom.i ovaj trener vojvodine ciji tim nije pobedio od pocetka prolecnog dela koji zna kuda ovo sve vodi.kad ne mozes macvu i napredak da dobijes to vodi ka plej autu.
    Sudija je bio blizu.mislim na pomocnog i signalizirao je penal.ako je to uradio sa namerom uzmite mu licencu i gotovo.postoje institucije za to.sta vise mesate fk crvena zvezda u to.ako sudija svira penal zemunu kriva je zvezda.ako pala kisa pa stradale svlacionice u nisu opet kriva zvezda.ako ne valja teren u krusevcu kriva zvezda.smorili ste vise.u savezu vam sede krstajic.milosevic neka se zauzmu za partizan ako se radi na korist zvezde.jos jednom ovo nije penal.i ja ga kao navijac crvene zvezde ne bih svirao.ko sto ne bih svirao ni penal u subotici.al mozda i ja gresim.mislim da je bio lep fudbal.da je vojvodina bila jako dobra.to sto su nase sudije suocene sa tim da srpski fudbaleri atakuju na njih umesto na gol.pogledajte samo i pre penala ta unosenja u lice te psovke.zastitite sudije pa ce nam fudbal biti bolji.ovako sudija za svaki manji start iz straha svira.secka.a na njih 4 atakuje 22 igraca.uvedite pravvilo da za komentarisanje sudjenja i napad na sudiju ide crveni pa gledajte onda kako ce da se ponasaju

    0
    0
    Odgovori
    • Чуј „кад Војводина не може да добије Напредак“? Шта има чудно у томе. Зар се очекује да Војводина добије Напредак? 😀

      0
      0
      Odgovori
      • Ako klub pretenduje na titulu mora da se ocekuje da ce lako dobiti napredak i macvu.nije dovoljno da imas stajling pepa gvardiole .mora i ekipa da ti igra.

        0
        0
        Odgovori
  3. Ovo je bruka nad brukama!!!!!!! i posle ce zvezda da prica o nekom postenju,da bog da se ugasili da ne postojite kanceru ovog sporta!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Penal nije postojao evo ja kao Zvezdas to kazem ali ako gledamo zadnjih par utakmica partizana ovo veceras je kap u moru, ali sudiju itekako treba kazniti zabranom sudjenja do kraja sezone

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter