6
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

STOLICA BESAN POSLE DERBIJA: Svi smo svedoci šta se ovde desilo, Vojvodina je osramoćena na 104. rođendan! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.18 u 20:17

Još jedan diskutabilna situacija će obeležiti ovo kolo u domaćem šampionatu.

Pobednika u derbiju 26. runde između Vojvodine i Crvene zvezde rešio je sporan detalj sa finiša meča.

Tada je Mesarović u svom kaznenom prostoru oborio Nemanju Radonjića, a taj potez je sudija Šegrt okarakterisao kao dovoljan za najstrožu kaznu. Šef struke domaćeg tima nije želeo da komentariše detaljnije situaciju u kojoj je njegov klub ostao bez boda danas, već je posle meča vidno razočaran poručio:

– Znate kakvi su moji utisci? Osramoćen je Fudbalski klub Vojvodina za svoj 104. rođendan. Osramoćen sam ja kao trener, osramoćeni su svi moji momci. Sve drugo ne bih želeo da komentarišem. Da pričam o fudbalu, igri, utakmici, ispašću smešan. To je to, svi smo svedoci svega šta se dešava, samo napred, izjavio je Ilija Stolica.

(Izvor: YouTube/Znalac)

(Izvor: YouTube/AMVIDEO7S)

0
0

6 Komentara

  1. Ako dovoljno pljujes zvezdu i kukas kako je liga namestena vece su sanse da te angazuje partizan.to se boduje.to djukic ne ume zato hoce da ga oteraju.a svi se secamo kako ekipa koja dobije zvezdu posteno naprasno zaboravi fudbal kad igra sa partizanom.zao mi je sto nisi pomogao voljenom klubu .i da dodjes u partizan pa da i sa njim nanizes uspehe ko sa vojvodinom.vojvodini zelim srecu u buducnosti jer remi je bio najposteniji

    0
    0
    Odgovori
  2. Stolica partizanov covek .ljuti su jer nisu pomogli da se zvezda saplete.
    Sad malo zvezdasi da objave teorije zavere ko grobari posle mladosti iz lucana.samo fale mimara i udba.

    0
    0
    Odgovori
  3. E pa neka ti je tako kad si podrzao penal Zemuna protiv Partizana i sto si govorio kako uticu veciti na sudije! Karma je ku***! Sad sedi i kukaj!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter