4
Evropske lige

MENADŽER ŠEFILDA ISPROZIVAO BENITEZA: Stvarno ne znam šta Mitrović traži u Čempionšipu

Objavljeno: 07.03.18 u 11:18

Aleksandar Mitrović je u Fulamu konačno dočekao pravu šansu i u kratkom vremenskom periodu je pokazao koliko može da postigne kada mu se ukaže poverenje.

Nekadašnji napadač Partizana je u poslednje četiri utakmice pet puta pogađao mrežu rivala, od čega je dva pogotka postigao u jučerašnjem susretu protiv Šefild Junajteda, u pobedi svog tima od 3:0.

Nakon ove utakmice menadžer Šefilda,Kris Vejder, izrazio je čuđenje što napadač Mitrovićevog kalibra umesto Premijer lige igra u drugom rangu takmičenja.

– Aleksandar Mitrović bi trebalo da igra za Njukasl. Ne znam šta traži u Čempionšipu. Naša je sreća što ga nećemo ponovo sresti u narednih 11 kola, jer je reč o fantastičnom igraču. On će ići uskoro na Svetsko prvenstvo, Njukasl ga je platio 17 miliona evra i mesto mu je u Premijer ligi,- poručio je Vajlder i tako isprozivao „svrake“ i njihovog trenera Rafu Beniteza, koji očigledno nije delio mišljenje s njim.

0
0

4 Komentara

  1. Benitez je ubedljivo najgori trener, čovek nema baš nikakve veze sa fudbalom, nigde nije ostao duže od sezone, neće ni u Njukaslu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mitro on fire https://m.youtube.com/watch?v=Ugm7uG4An1c

    Koji je igrač u posl 20 god ovo doživeo?? Samo Veseli u Pioniru.

    I oni koji unistavaju NewCastle po istom sistemu ko FKP oteraju heroja kluba….

    Put Srba Ovo je tako lep primer kako vrh trener i vrh igrač borave na mestu koje je daleko ispod njihov nivoa jer su svetski krem. Benitez, Murinjo, ima ih puno da im uzmete novac i date mali tim niko nikad ne bi čuo za njih. Trenera koje neko gura ima na pretek od Miljana do danas….

    0
    0
    Odgovori
  3. А иначе је Бенитез неко ко је вајни стручњак. Гдје год се појавио упропастио је и тим и клуб.

    0
    0
    Odgovori
    • Јесте јесте, освојио ЛШ са оним јадним тимом Ливерпула, освојио би и титулу ПЛ кад је био други, само што је тад Јунајтед био најбоља екипа на свету. Чемпионшип и Премијер лига, небо и земља.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter