5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠE IZDANJE ARBITARA: I Zvezda žestoko oštećena u Novom Sadu (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.18 u 21:58

Mnogo bure se diglo nakon što je Crvena zvezda sa penala stigla do pobede nad Vojvodinom, ali je pitanje da li bi tilo diskusije da nije bilo greške sudijske trojke iz nešto ranijeg perioda utakmice.

Naime, pri vođstvu Zvezde od 1:0, nakon što je lopta stigla do Milana Borjana, usledilo je daleko ispucavanje koje, koje je Milan Rodić savršeno primio i došao u situaciju da se stušti ka golu Vojvodine. Kako su još dva njegova saigrača bila u blizini, dok su fudbaleri Ilije Stolice u pokušaju da naprave ofsajd zamku zaostali, čini se da bi usledila lagana realizacija.

Ipak, linijski arbitar Miloš Miškeljin je podigao zastavicu i signalizirao ofsajd, iako se na ponovljenom snimku vidi da nijedan fudbaler Crvene zvezde nije bio u nedozvoljenoj poziciji u momentu kada je Borjan uputio loptu napred.

Spormu situaciju možete videti na 38:20 postavljenog snimka (ukoliko ne možete da pokrenete snimak, možete ga videti ovde):

Pitanje je u kom pravcu bi otišla utakmica da je Rodić tada Zvezdu doveo do 2:0, kao i da li bi jedanaesterac dosuđen nad Radonjićem imao podjednaku „težinu“ da su arbitri i u tom 26. minutu meča doneli ispravnu odluku.

Inače, interesantno je da je sudija Miškeljin pažnju javnosti privukao posle meča između Radničkog i Partizana u Nišu, kada je Marko Janković, kako je navedeno u prvobitnom zapisniku, verbalno napao sudijsku trojku.

0
0

5 Komentara

  1. Svaka cast za hrabrost , sto ste se drznuli da napisete ovako nesto. Ofsajd iz kog je Vozdovac dao gol proslo kolo je bio metar, malo ko se bavio time. Evo sad ovim, koliko videh sem vas niko. Vazno da je preposteni Stolica pricao o postenju. Isti onaj Stolica ciji je klub uspeo dva puta za 15 dana izgubi od Partizana u prelazu. Ciji su igraci sirili noge u zivom zidu, da bi njegov voljeni klub pobedio!
    Stolica daje izjavu kao trener Vojvodine i navijac Partizana!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter