0
Evropske lige

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

‘MITRO’S ON FIRE’: Dva gola Mitrovića za 13 minuta – majstorija ‘štiklom’ koja će se dugo pamtiti, pa proslava u njegovom stilu! (VIDEO)

Objavljeno: 06.03.18 u 21:41

Napadač srpske reprezentacija večeras je postigao četvrti gol u nizu za ekipu Fulama, a potom i peti.

Brže nego što je bilo ko očekivao bi Rafa Benitez mogao da zažali što se prelako odreakao Aleksandra Mitrovića.

Nije ga se u potpunosti odrekao, ali je od samog dolaska u Njukasl do znanja stavio da na Srbina ne računa, te je Mitrović jedino na kašičicu dobijao priliku.

Tek je poluvreme u duelu Fulama i Šefild Junajteda, a Mitrović je već dvaput zatresao mrežu gostiju. Prvo u 31. minutu nakon centaršuta Frederiksa kada je bio okružen sa nekoliko čuvara iz odbrane Šefilda, ali se odlično snašao i šutnuo loptu iz klizećeg starta, da bi ona od prečku završila u mreži Šefilda.


A onda u samom finišu poluvremena, majstorija Srbina. Još jedan centaršut ka njemu, samo ovoga puta sa leve strane. Kako je bio veoma dobro čuvan i nije mogao da se okrene licem ka golu, čim mu je stigla lopta, Mitrović je pokušao ‘štiklom’ i postigao prelep gol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter