0
Evropske lige

FOTO: Dalymotion

PREMIJER LIGA: Junajted gubio 2:0, a Matić ‘gooolčinooom’ doneo Mančesteru tri boda (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.18 u 22:55

U poslednjem meču 29. kola Premijer lige Mančester junajted je kao gost savldao Kristal Palas 3:2 (0:1) i zadržao je drugo mesto na tabeli.

Kakav meč u Londonu. Mančester junajted gubio je sa 2:0 od Kristal Palasa, a na kraju je slavio 3:2 i to evrogolom Nemanje Matića u 91. minutu utakmice. Ali, idemo redom…

Kristal Palas je poveo u 11. minutu kada je Benteke asistirao do Tauzenda, a ovaj otvorio seriju evrogolova. Totalni šok za četu Žozea Murinja dogodio se u 48. minutu kada je Šlup izbacio Van Anholta, a ovaj u situaciji jedan na jedan matirao De Heu za 2:0.

Junajted se u igru vratio u 54. minutu, Valensija je centrirao, a Smoling sam kao duh glavom matirao golmana Palasa za 1:2. U 76. minutu komična situacija pred golom Kristl Palasa. Lopta se posle bloka čudno odbila od prečku, stigla je do Lukakua, a ovaj je posle oklevanja jedva smestio u mrežu 2:2.

Timu iz Londona presudio je Nemanja Matić. Srpski as je u 91. minutu uhvatio volej za TV špice i pogodio na mesto gde dva golmana ne bi uhvatila loptu. Golčina za – 3:2.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter