0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

OGROMNA TUGA: Marko Bakić hteo da posveti gol Astoriju, a potom su krenuli jecaji i suze za velikog prijatelja (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.18 u 16:38

Velika fudbalska tragedija potresla je svet tokom jučerašnjeg dana.

Davide Astori je preminuo u hotelskoj sobi u Udinama pred gostovanje tamošnjem prvoligašu.

Kako se sam Đanluiđi Bufon oglasio juče i priznao da ne voli da priča javno o ljudima, morao je to da prekrši jer Davide Astori zaslužuje da ljudi znaju koliko je bio dobar. Mnogi koji su se od njega oprostili što se bivših saigrača tiče su naveli jednu identičnu stvar, a to je da se radi o dobrom čoveku i predanom prijatelju.

Priliku da ga upozna i bude u istoj ekipi sa njim imao je crnogorski fudbaler Marko Bakić koji je takođe nastupao za Fiorentinu. Trenutno je u Belenensešu gde je sinoć igrao meč portugalskog prvenstva sa Gimaraešom nakon potresne vesti o smrti Astorija.

U igri Bakića se videla ogromna želja da postigne gol, a kako tamošnji mediji pišu, Crnogorac je nameravao da ga posveti Astoriju. Nije uspeo u tome, zamenjen je u 70. minutu kada nije mogao da izdrži nalet emocija, te se pri izlasku terena rasplakao, kao i na klupi za rezervne igrače:

(Izvor: YouTube/Golden Sport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter