7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan presekao, poznata sudbina Miroslava Đukića!

Objavljeno: 05.03.18 u 13:07

Fudbalski klub Partizan je nakon dva dana većanja i razmišljanja doneo konačnu odluku povodom statusa Miroslava Đukića na klupi tima iz Humske.

Kako HotSport saznaje, Miroslav Đukić je dobio poverenje kluba da i u nastavku sezone sedi na klupi Partizana, pa će šef stručnog štaba danas održati trening u Zemunelu i predvodiće ekipu protiv Rada.

Ovo je Đukiću izgleda poslednja šansa, mada se čini da je u pitanju još jedan zaplet u Humskoj, umesto očekivanog raspleta.

Podsećamo, danas je kao glavna želja za klupu crno-belih isplivao Ilija Stolica, ali ga propisi FSS sprečavaju da dođe u Humskumada se nedugo potom i sam Stolica oglasio i tom prilikom odbio mogućnost da preuzme Partizan, makar u ovom momentu.

Na tragu informacije, Mirko Marković

 

0
0

7 Komentara

  1. Ponasate se kao deca.Pa evo dovedite trenera.Sada naci pametno resenje nije moguce.I ja bih voleo da nam dodje bolji od Djuke.Samo to nije sada realno.Nije sve ni do njega 70%bar krivci su igraci.Lose odradjen prelazni rok.
    Pustio bih ga do kraja sezone…posle ne!

    0
    0
    Odgovori
  2. I Vladimir Ivic i Aleksandar Stanojevic su postavili uslov da hoce da budu treneri ali od kraja sezone da prave ekipu po svojoj zelji nece ovako da vade fleke..

    0
    0
    Odgovori
  3. Tako je breeee. Iskoristiti to što mu je cena pala posle medijske ajke na njega i sa čovekom produžiti ugovor sve dok ne napravi dugo najavljivani SISTEM. Sa njime (SISTEMOM) je sve lako! Posle nam igrači i neće biti potrebni i nema milionskih transfera i nema trenera i nema… Ali ima sistema kojim se sve to nadomesti!
    Mislim da će se fudbal u budućnosti deliti na pre i posle Đuke.
    Đuka genije, jedino ova upava bi mogla sa tobom u ravan!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Videćemo posle utakmice sa publikom da li će još biti trener. Kakav trener, takav i čovek. Povraća mi se od takvih likova. Ako je spreman da trpi uvrede i pljuvanja navijača, onda je jasno koga smo imali za trenera.Pobeći će on kao zadnja kukavica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter