0
Domaći fudbal

FOTO: Sky Sports

SVET PLAČE ZA ‘RATNIKOM’: Stevan Jovetić i Adem Ljajić se oprostili od velikog prijatelja, a javio se i Partizan (FOTO)

Objavljeno: 04.03.18 u 13:53

Fudbalska planeta je u očaju usled velike tragedije i smrti kapitena Fiorentine i reprezentativca Italije Davidea Astorija.

Svi su ostali bez reči usled smrti 31. godišnjeg štopera ‘viole’, koji je u prethodnih šest meseci bio saigrač kolegi sa iste pozicije Nikoli Milenkoviću, a od njega su se oprostili i drugi igrači sa ovih prostora sa kojima je igrao u Seriji A.

U Romi je bio saigrač sa Ademom Ljajićem, koji je samo kratko napisao: ‘Bez reči… Počivaj u miru, ratniče’, a takođe se slomljenog srca od njega oprostio i Stevan Jovetić.

 

A post shared by Stevan Jovetic (@stevanjovetic) on

 

A post shared by Adem Ljajić (@_ademljajic_) on

Oglasio se i Fudbalski klub Partizan, koji je tokom godina uspešne saradnje stekao veliko prijateljstvo sa klubom iz Firence.

– FK Partizan izražava iskreno saučešče našim sportskim prijateljima iz Fiorentine povodom iznenadne smrti i gubitka još jednog mladog života i velikog sportiste kapitena Davidea Astorija. Neka mu je večna slava! – stoji u poruci FK Partizan.

 

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter