2
Domaći fudbal

General view of Marakana stadium in Belgrade September 9, 2009. REUTERS/Charles Platiau (SERBIA SPORT SOCCER) - RTR27WTX

FOTO-UBOD: Prelepa i neobična slika Marakane ove večeri

Objavljeno: 03.03.18 u 00:10

Crvena zvezda i Voždovac sutra od 16:30h bi trebalo da odigraju meč 25. kola Superlige Srbije, a veliko je pitanje kakvi će biti uslovi za igru.

Sneg koji je ovih dana padao u Beogradu, ali i čitavoj Srbiji, prekrio je i kompletnu travnatu podlogu stadiona ‘Rajko Mitić’.

Do sutra popodne će se on ukloniti, ali je veliko pitanje kako će on izgledati kada ga preoru fudbaleri crveno-belih i ‘zmajeva’ sa Dušanovca.

U svakom slučaju, pred vama je najsvežija slika Marakane, koja je ujedno i veoma lepa i neobična, jer na ovakve scene nismo navikli, makar kada se radi o našem najvećem stadionu.

FOTO: HOTSPORT
0
0

2 Komentara

  1. Sta zar nerade grejaci ispod terena, ustvari da li su prikljuceni a nisu zasto nisu a date su velike pare zato, stedi se gde netreba da se stedi. Spravom se pitamo sta ce biti sa travom posle utakmice

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter