4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆEVE MUKE: Ni trener, ni lekari – verovali ili ne, ali sastav Partizana u Nišu ‘kroji’ stanje terena

Objavljeno: 03.03.18 u 10:17

Nekoliko sati uoči duela sa Radničkim, šef struke Partizana još uvek nema izdefinisan sastav za ovu utakmicu.

Najveće dileme postoje posebno oko jednog igrača koji bi mogao danas da se vrati u tim crno-belih.

Zamenik kapitena Miroslav Vulićević je zalečio povredu, ali još nije siguran da će igrati danas. Ono što jeste, to je da se Milan Mitrović vraća u defanzivni red odbrane nakon blage povrede prilikom meča sa Plzenom u Beogradu.

Sledi delikatan zadatak za Partizan u Nišu protiv Radničkog, a od stanja terena na ‘Čairu’ koji je danima bio pod snegom zavisi sastav za koji će se odlučiti trener Miroslav Đukić. Kako saznaje HotSport, u takmičarskoj ekipi je zamenik kapitena Miroslav Vulićević, koji je spreman mada niko ne zeli da rizikuje ukoliko ne bude bilo optimalnih uslova na ‘Čairu’.

Pozadi se vraća iskusni štoper Milan Mitrović i igraće u tandemu sa Miletićem ukoliko bivši igrač Vesterloa ne bude prinudno desni bek.

Mesta na sredini terena ostaju cementirana i uloge su namenjene Pantiću, Zdjelaru, Jankoviću i Tošiću. Iza napadača ponovo prednost dobija Suma ispred zimskog pojačanja Ivanovića. Uloga špica treba da bude namenjena Ožegoviću jer će zbog suspenzije i sakupljenih žutih kartona utakmicu propustiti Leandre Tavamba.

Projektovan sastav: Stojković – Vulićević, N. R Miletić, Mitrović, Urošević – Pantić, Zdjelar, Janković, Tošić, Suma – Ožegović.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter