8
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

EKSPEDICIJA PARTIZANA U ŠOKU: Čair u stanju ‘raspada’, voda na sve strane (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.18 u 13:44

Stadion Radničkog iz Niša izgleda kao da je pre 24 sata bombardovan, a ne da je pao sneg, šire se snimci društvenim mrežama.

Ekspedicija Partizana danas je obišla stadion Čair u Nišu koji se nalazi u katastrofalnom stanju, kao da je bomba pala, a ne sneg. Naime, teren je pod snegom, a kiša koja danas pada u gradu kraj Nišave stvara blato i bljuzgavicu. Ipak, strašnije je stanje u svlačionicama koje su pod vodom, plafons obrušio, a pada i malter sa zidova. Evo kako izgleda Čair danas.

(Izvor: YouTube/Sportska rubrika Informer)

0
0

8 Komentara

  1. Kada bi neko mogao da finansira druge klubove sem blizanaca mozda ovako ne bi izgledalo.veca je sramota da se jave ljudi iz partizana i da kritikuju a znaju svi koliko se novca sliva u kasu partizana i zvezde od strane drzave.kada se pojavi talentovani klinac na cairu ili u subotici veciti nece da daju vise od 300000e i to na milion rata.ponekad i ne isplate .niko ne pita te klubove kako egzistiraju.samo se pojave ovako i kritikuju .sramota

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je namestaljka da se oglasite pa da vam FSS uzme vise bodova nego zvezdi, da klark kent osvoji titulu na partizanovim saopstenjima. Ovo bre nije fudbal, ovo je šah. Namerno ste odigrali tako da sudija bude zvezdas da teren bude sugav, a da ih docekaju kao na marakani( u ruinama) i onda ako bi partizan pisao saopstenje da dobije jos vise bodova zaostatka. CEO SAVEZ SE BORI UZ ZVEZDU OVO NIJE VIDJENO NIKAD!

    0
    0
    Odgovori
    • Kako te nije sramota,Zvezda svoje protivnike pobeđuje sa dva-tri gola razlike dok se Partizan iz kola u kolo muči.

      0
      0
      Odgovori
      • Tacno po dva tri gola kad se sklone.. Samo partizan ne mogu da pobede i tu su u dve utakmice dali JEDAN GOL, a u evropi TRI GOLA U 8 UTAKMICA.. Mnogo ste jaki u namestanju…

        0
        0
        Odgovori
  3. Bruka i Niska sramota u kojem stanju im je teren i svlacionice a hoce u evropu, nemam reci.Imali su vremena da ociste i gipsane ploce postave.Treba neko da reaguje Uefa ili FSS.Predlazem da se Radnicki kazni pod hitno.Kokeza, Binicu to je tvoj klub treba vas isterati iz lige za primer ostalim.Nadam se da cete me objaviti a ne kao dosada, Zvezdas sam.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter