0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKAV ‘POTOP’: Pre samo tri i po godine velika nada Partizana i želja Zvezde, a danas se nameće u drugoj slovenačkoj ligi (FOTO)

Objavljeno: 01.03.18 u 17:59

Momak koji je ranije bio član i mlade reprezentacije, sada pokušava da svoju karijeru vrati na pravi kolosek.

I to u Drugoj ligi Slovenije u klubu u koji je stigao nakon igranja za crno-bele.

Radi se o Ivanu Petroviću, kojeg su pre nekoliko sezona odlične partije za kragujevački Radnički preporučile čelnicima crno-belih. Verovalo se da bi Petrović mogao da postane jedan od ključnih igrača veznog reda Partizana, ali se nakon svega nekoliko meseci videlo da se on ipak neće dugo zadržati u Humskoj.

Za Partizan je odigrao mizernih 76 minuta uprkos velikim očekivanjima, a potom je ostao i bez ugovora. Početkom ove sezone je u manjku drugih opcija odabrao odlazak u Sloveniju, ali u drugi rang gde sada nosi dres Brežica. Međutim, ni tamo se nije preterano naigrao pošto je do sada bio akter na svega 11 utakmica, a na šest odigrao svih 90 minuta.

Da podsetimo, pred samo potpisivanje ugovora sa crno-belima je Petrović otkrio kako mu se ostvario dečački san, kao i da je postojala inicijativa Crvene zvezde da ga dovede u svoje redove:

– Nema tu više šta da se krije, Partizan me je pozvao i nijednog trenutka više nisam razmišljao o drugim klubovima. To je ljubav iz detinjstva, san koji sam sanjao od prvog kontakta sa loptom. Zvali su i ljudi iz Zvezde, ali sam od prvog dana isključivo želeo u Partizan i ništa nije moglo da me omete. To nije samo igrački izbor nbego i navijački. Želeo sam da idem tamo gde me srce vodi, a to je crno-beli dres, kazao je vezista za tadašnji dnevni list ‘Sport’.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter