2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OPORAVAK: Partizan jači za jedno ime, ipak nije u kombinaciji za Niš

Objavljeno: 26.02.18 u 09:52

Posle oporavka jednog od iskusnijih igrača, bedem pred golom Vladimira Stojkovića bi morao da bude jači.

Kapiten Miroslav Vulićević nastavlja lečenje zgloba desne noge, a i pored problema desni bek je pod inekcijama igrao u Plzenu. Ipak, kako saznaje HotSport kolega iz odbrane Milan Mitrović je završio oporavak posle povrede butnog mišića. Rehabilitacija i individualni rad su iza iskusnog štopera koji bi danas trebalo da počne da trenira sa ekipom u Zemunelu.

Za sredu je zakazano redovno kolo i po rasporedu crno-beli igraju sa Radničkim u Nišu, mada je sneg okovao čitavu Srbiju i svakako postoje velike šanse da se kolo odloži za neki drugi termin.

Realno je da se Milan Mitrović u najbolji tim vrati za vikend, kada ponovo pred praznim tribinama posle Zemuna u Humsku dolazi Rad.

0
0

2 Komentara

  1. Ma dzaba i Ramosa da dovedu kada napred nema ko gol da postigne. Problem br.1 je u Djukicu i sportskom direktoru Ilijevu jer su uspeli da ubede upravu da ne postoji bolje resenje od trenutnog. Ilijev je ceo prelazni rok jurio Zdjelara i Ivanovica a spic mu kao nije bio potreban tako da nije cudo sto smo u problemu sa realizacijom a koja je uocljiva jos od samog dolaska Djukica za trenera !? Mali Djerlek je pokazao i dokazao kvalitet ali Djukic uporno gura Jankovica koji je ispao iz forme i koji ne moze vise da se prepozna !? Slicna situacija je i sa Ukrajincem kojeg nema ni na klupi a decko poseduje kvalite koji smo videli na pripremnim utakmicama.Sta jos treba da nam se izdesava pa da ova slepa uprava smeni Djukica !?

    0
    0
    Odgovori
  2. Incidentno sudjenje na mecu PFC sa Zemuncima je unekoliko zamaglilo dosta uspesan debi mladog Cucina. Odigrao je sasvim korektno, iako je imao vrlo talentovanog direktnog suparnika/ To je, mozda, i jedini pravi dobitak za Partizan u ovom mecu. Neka mu to bude podsticaj da nastavi sa radom na unapredjenju svoje igre a vidi se da je vrlo talentovan momak. Sve cestitke za dobru igru mladom asu!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter