0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKAV POVRATAK: ‘Kralja auta’ i srpskog Rorija Delapa ponovo možemo da gledamo na našim terenima, ali drugoligaškim (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.18 u 21:01

Stameni dasa iz Sremčice se vratio u srpski fudbal nakon igranja na egzotičnim destinacijama.

Posle tri odigrane sezone u Maleziji, Ljubo Baranin je zadušio opremu kluba iz Prve lige Srbije.

Njegova nova sredina je Vranje, u kojem će Baranin nastupati za Dinamo. Klub sa juga Srbije je tako potvrdio svoje ozbiljne ambicije za plasman u elitni rang, što je veoma izvodljivo uzeći u obzir da se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli sa tri boda više od drugoplasiranog Metalca.

Baranin je kao omladinac nastupao za Železnik, da bi prvu seniorsku sezonu odigrao za Dorćol. Potom je nosio dresove FK Beograda i Bežanije, odakle je otišao na prvi inostrani angažman, u Azerbejdžan. Tamo je imao veoma dobre partije u dresu Gabale gde je ubrzo dobio i kapitensku traku. Tri godine kasnije, prešao je u Kapaz, ali je nakon samo nekoliko meseci odlučio da se vrati u Srbiju te je potpisao ugovor sa Novim Pazarom. Ponovo je igrao i za Bežaniju, potom za Radnik odakle je i otišao u Kuantan.

Ovaj defanzivac je poznat po silovitom izvođenju auta i mogućnosti da veoma daleko baci lopta, jedan od najboljih u ovom sportu o čemu su i pisali mnogobrojni svetski mediji.

(Izvor: YouTube/90minit dotcom)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter