16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FK PARTIZAN: Ko ima pravo da na ovakav način odlučuje o šampionu Srbije?

Objavljeno: 25.02.18 u 18:25

Posle remija 1:1 sa Zemunom, uprava Partizana je rešila da se javnosti obrati saopštenjem, a povod je nepravedno dosuđen penal za goste.

Saopštenje Fudbalskog kluba Partizan prenosimo u celosti bez lekture:

– Nakon današnje utakmice izmedju FK Partizan i FK Zemun, prinudjeni smo da se obratimo fudbalskoj javnosti. U proteklom periodu upozoravali smo na tretman koji FK Partizan ima u domaćim takmičenjima. Danas, sa žaljenjem i ogorčenošću moramo da konstatujemo da smo bili u pravu. Naša ekipa je na današnjoj utakmici oštećena na drastičan način- dosudjivanjem nepostojećeg jedanaesterca u korist FK Zemun, pri rezultatu 0:0.

Pregledom video snimka, očigledno je, van svake sumnje, da nije postojao ni najmanji fizički kontakt izmedju igrača FK Partizan i igrača FK Zemun. Koji je to kontakt glavni sudija meča video tom prilikom, ostaće tajna za sve učesnike ove utakmice, kao i celokupnu fudbalsku javnost u Srbiji. Time je FK Partizan onemogućen da trijumfuje u ovoj utakmici.

Ne možemo a da se ne zapitamo, kome je u interesu da mimo pravila fudbalske igre, naočigled sportske javnosti, odlučuje o šampionu Srbije? FK Partizan će se zvaničnim putem obratiti nadležnim fudbalskim organima i uložiti žalbu na današnje sudjenje. Ukoliko se ovakvo drastično sudjenje na štetu našeg kluba nastavi i u narednim utakmicama, unapred upozoravamo da ne možemo i nećemo sedeti skrštenih ruku – stoji u saopštenju FK Partizan.

0
0

16 Komentara

  1. Niste grmeli posle Lučane,Čačka….Sram Vas bilo.Pa šta je trebao dečko da uradi?Da ne preskoči igrača da bi ga ovaj udario.Momak je prvi gurnuo loptu i to je to.Penal ko suza.

    0
    0
    Odgovori
    • Da .bravo.trebalo je da ne poskoci .da mu ovaj polomi noge ko everton mudrinskom i onda bi sve bilo regularno.o cemu pricate vise.zar ste toliko opsednuti i optereceni uspehom da ne vidite nista casno.i zvezda koju volim i partizan koji postujem bili su veliki dok je dve strane brda povezivalo postovanje i prijateljstvo.napravili ste od ovoga bolest u kojoj deca stradaju .pogledajte komentare .ljudi dele nas samo par stotina metara.nismo mi zrinjski i velez.ne radite ovo.nasi navijaci .vecinom deca zive vrata do vrata.ne sirite zlo.dajte vec jednom iskreno da se stane na kraj ovom huskanju sa obe strane.dosta je ljudi.

      0
      0
      Odgovori
    • Не. Дечко је требало да прескочи и настави ка голу. Пенал не може бити без физичког контакта без обзира на намјеру играча да му поломи или не поломи ноге. Дакле – пенал није постојао. Да л је судија могао да види да нема пенала, то не знам јер се из једног угла видјело да нема пенала а из другог је било сумњиво. Судија је процијенио да је пенал. Вјерујем да је то урадио из убјеђења а не с било каквом намјером. Ово саопштење мога клуба је чисто млаћење јер мој ПФК није шутнуо ка голу крштено и просто ми је мука да гледам како се патимо да створимо шансу. Саопштењем хоће да оправдају лошег тренера и лошу игру. Ви, који овдје помињете да смо намјестили у Лучанима такође млатите. То што је дијелио судија црвене, питање је за интелигенцију играча Младости. Мени је жао да тамо нисмо изгубили јер онаква игра је ужасна као и ова данас. И неће се мијењати док не оде тренер. Поздрав

      0
      0
      Odgovori
  2. Cekaj bre suma ili neotkriveni mesi i ivanovic najbolji igrac koga ste ispred nosa ukrali zvezdi zajedno imali jedan sut u okvir gola.i ozegovic koji je vrsni strelac zajedno sa najboljim napadacem tavambom na ovim prostorima.koga bre vi zezate sa ovim saopstenjima.ne mozete zemun da dobijete
    .ne bi ni lucane da nije bilo dva crvena.tragedija a vi opet saopstenja

    0
    0
    Odgovori
  3. od srpskog fudbala, ma sad vec srpskog sporta u celini … NAMESTALKI, NEREGULARNOSTI … FINANSIRANJA su gori samo navijaci „cigani“ (cast izuzetcima), delije, panteri, panceri (ko zna kako se vise zovu…) tamo neki njihovih klubova … kojima se isto tako pravo ime i adresa NE zna. Srbijo, TI si sad vec u ozbiljnom problemu svake vrste …

    0
    0
    Odgovori
  4. Ko ima pravo da na ovakav nacin odlucuje o prvaku drzave“niste se predali valjda,pa gde je taj sportski duh i ona „vazno je ucestvovati“a i jos malo ce vam se prepoloviti manjak

    0
    0
    Odgovori
  5. Imate li obraza, vi se žalite na suđenje ? Šta ima veze što ga nije zakačio, imao je nameru i nije ga zakačio jer ga je igrač Zemuna preskočio da ga ne bi udario po nogama ? Penal čist ko suza .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter