6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OPET TENZIJE U SUPERLIGI: Novi skandal, ovog puta Ilija Stolica u glavnoj ulozi (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.18 u 17:40

Trener Vojvodine je vrlo nezadovoljan suđenjem u utakmici Mačve i Vojvodine u Šapcu opleo po srpskom fudbalu – ‘Vidite, ovo je blato’…

Ilija Stolica je najpre bio nezadovoljan crvenim kartonom za Nikolu Antića, mada je zaista laktom udario Nenada Gavrića u prvom poluvremenu, a zatim je i sam isključen u drugom delu, zbog čega nije želeo da napusti teren iako ga je Novica Angelovski poslao u tunel.

Arbitar nije želeo treneru Novosađana da obrazlaže svoju odluku, pa je došlo dodatno do povećanja tenzija, a svoje nezadovoljstvo javno je iskazao i nakon meča u izjavi za TV ArenaSport.

– Ovo što vidite iza nas je blato koje ne dopušta da se igra normalan fudbal,  ali ne mislim ovde samo na blato na terenu. Blato je i metafora za ovaj naš fudbal – izjavio je Stolica i nastavio u dahu:

– Mnogi igrači su izgubili posao, ali samo za jedne, za te izvršioce (sudije, prim.aut) posao je zagarantovan. Uvek su kritike upućene na istu adresu i niko ne reaguje. Nadam se da ćemo izvući pouke iz svega ovoga, jer mnoge stvari polako gube smisao. Vrtimo se u krug, zaboravljamo za koga se igra ovaj fudbal – poruka je Ilije Stolice.

(Izvor: youtube / Balkan Sport Info)

0
0

6 Komentara

  1. Potpuno u pravu covek….sudijska organizacija je najveci krivac za sve sto se desava u nasem fudbalu i 80% krivice ide na njihovu adresu za igre i ponasanje nasih ekipa u Evropi …

    1
    0
    Odgovori
  2. Pa sta je cudno da se bune klubovi i njihovi treneri kada sudi Andjelovski , on je covek zadatka iz saveza i sudi kako mu se kaze jer drugacije realno ni neume. Covek je pogresio ( naravno namerno ) na svakoj utakmici na kojoj je sudio i trebao je da leti sa liste i da pistaljku vidi samo na slici sli savez i sudiska organizacija stoje iza svog mozda najboljeg vojnika .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter