1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PAVEL VRBA : Igrali smo maksimalno ogovorno, Partizan je ozbiljna ekipa ali…

Objavljeno: 22.02.18 u 22:05

Trener Viktorije iz Plzenja sijao je od sreće na konferenciji za novinare, a kako i ne bi kada je njegov tim pobedom nad crno-belima obezbedio plasman u osminu finala Lige Evrope.

Za razliku od meča u Beogradu, češki šampion je na domaćem terenu deolovao znatno ubedljivije i na kraju pobedom od 2:0 eliminisao Partizan iz daljeg tkamičenja. Trener češkog tima smatra da je ova pobeda plod odgovorne igre svog tima.

– Posle utakmice u Beogradu nismo imali mnogo razloga za zadovoljstvo, ali zato posle revaša su stvari došle na svoje mesto. Pokazalo se da kada igramo maksimalno odgovorno to bude i efikasno-, rekao je trener Viktorije Pavel Vrba i dodao:

-Stvorili smo minimum čertiri šanse, ali na žalost uspeli smo da postignemo samo dva gola. Partizan je ozbiljna ekipa, poseduje vrlo kvalitetne igrače, pogotovo u veznom redu. Na našu sreću nije im pošlo za rukom da nas ozbiljnije ugroze- rekao je Vrba, koji se uporedio atmosferu na obe utakmice:

-Uživao sam u predivnom ambijentu u Beogradu, tada su glavni uticaj imali navijači Partizana. Sada je to bilo suprotno. Dominirali su naši navijači, ali bih pohvalio i gostujuće pristalice- rekao je Vrba.

0
0

1 Komentara

  1. Pa sta oni misle da je mladost iz lucana da 90 minuta ne stvoris ni jednu sansu onda sudija iskljuci dva igraca i dobijes utakmicu eeeeeee malo ste se zajebali u Ceskoj vladaju druga pravila

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter