7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKUPO PLAĆENA POBEDA U LUČANIMA: Đukić protiv Viktorije lišen pomoći lidera tima?

Objavljeno: 20.02.18 u 15:04

Fudbaleri Partizana sutra putuju za Češku, gde će odigrati revanš meč 1/16-finala Lige Evrope protiv ekipe Viktorije Plzenj, ali bi ekipa Miroslava Đukića mogla da bude veoma oslabljena.

Naime, kapiten tima Miroslav Vulićević je na gostovanju u Lučanima dobio udarac u zglob, što je izazvalo distorziju zbog koje je njegov nastup doveden u pitanje.

Kako HotSport saznaje, kapiten crno-belih će otputovati sa ekipom u Češku, a da li će nastupiti biće poznato na sam dan utakmice.

Partizan i Viktorija su u Beogradu odigrali nerešeno, 1:1.

Revanš je zakazan za četvrtak, 22. februar sa početkom u 19 časova

Na tragu informacije, Mrko Marković

0
0

7 Komentara

  1. Jeli vi citate do kraja? jel razumete? nije stvar da smo podmitili i platili utakmicu, vec da smo skupo platili sto zato jer je lider tima Vulicevic povredjen na utakmici i nezna se dal ce igrati na revansu u ceskoj… Razumeteli sad?.

    0
    0
    Odgovori
  2. Igraci Mladosti pravili su podle ,mucke startove koje neke sudije ne bi prepoznale kao grubost . Posebno su atakovali bas na Vuleta i Sumu,pa i Pantica. na zalost, eto nam problema, Vule je mnogo bitan igrac u ekipi, mozda jedini sa neadekvatnom zamenom za Evropu. Ali, sta je tu je, Radin ce morati da odigra najbolje u karijeri da bi ga zamenio jer je Vule pokazao u prvom mecu da je u odlicnoj formi.Ipak, znajuci da je on veliki borac, ucinice sve da zaigra a onda je tosasvim druga, dobra prica. Napred Partizan!

    0
    0
    Odgovori
  3. U pravu ste…veoma je skupo placena..Da nisu placali 80 % utakmica,vec bi prvenstvo bilo rijeseno…Ovako svojim kradjama,na sve nacine pokusavaju da otmu jos jednu titulu…Zvezda do titule i osmine funala Lige Evrope.

    0
    0
    Odgovori
    • Cuti gluperdo, smes da se javis.. Ti pricas o otetoj titulu.. Ukrali ste 30 utakmica i namestili, al partizan niste mogli i vozdovac pa vam oteli titulu.. Sto nas ne pobedi ste jednom pavijane, na gol niste mogli da sutnete a hocete kradjom titulu.. Ni ove god nece te uzeti titulu, dzabe vam sto ste 95% utakmica zatvorili, niste partizan, vojvodinu koja juri evropu i mora da pobedi.. Jedva cekam derbi..

      0
      0
      Odgovori
    • Колико лаксатив-аца на нашим вијестима! Идите на вијести у женским црвено-бијелим бојама

      0
      0
      Odgovori
    • On je inace tako veliki tehnicar da su samo gledali kako ce na njega startovati… On je jedan jako nezan i plemenit desni bek! Hahaha

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter