1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEVET NOVIH IGRAČA: Partizanov nikad duži spisak za Superligu, ovi igrači će braniti titulu šampiona

Objavljeno: 16.02.18 u 19:35

Partizan je prijavio čak 32 igrača za prolećni deo Superlige Srbije.

Šampion Srbije zaostaje devet bodova za Crvenom zvezdom, ali veruje u prošlogodišnji scenario kada je u foto-finišu pretekao ‘večitog’ rivala i slavio duplu krunu.

Nastavak trke za crno-bele je u nedelju od 14 časova u Lučanima gde će gostovati ekipi Mladosti, a za taj, kao i svaki naredni Miroslav Đukić će na raspolaganju imati čak 32 imena.

Na spisku licenciranih igrača nalazi se devet novih fudbalera. To su pojačanja Saša Zdjelar, Đorđe Ivanović, Jurij Vakulko, Slobodan Urošević i Salo Dramani. Među njima, ‘pojačanja’ na spisku su i izdanci omladinske škole Luka Cucin, Strahinja Jovanović, Armin Đerlek i Aleksandar Popović.

Evo kompletnog spiska licenciranih igrača Partizana:

Golmani: Vladimir Stojković, Marko Jovičić, Aleksandar Popović.

Defanzivci: Miroslav Vulićević, Luka Cucin, Bojan Ostojić, Nemanja R. Miletić, Milan Mitrović, Svetozar Marković, Strahinja Bošnjak, Nemanja G. Miletić, Slobodan Urošević, Nemanja Antonov.

Vezisti: Marko Jevtović, Saša Zdjelar, Milan Radin, Danilo Pantić, Nebojša Kosović, Salu Draman, Juri Vakulko, Zoran Tošić, Marko Janković, Saša Ilić, Sejduba Suma, Đorđe Ivanović, Armin Đerlek, Strahinja Jovanović.

Napadači: Leandre Tavamba, Ognjen Ožegović, Đorđe Jovanović, Vladimir Đilas, Dušan Vlahović.

0
0

1 Komentara

  1. Lepo je da je Djuka zadrzao vecinom sve mladiceiz omladinske skole. Zao mi je i sto Jovana NISICA nije ostavio uz ekipu…. Da su ga makar pozajmili na vreme nekom superligasu pa da barem igra,ali imaceon meceve i u Teleoptiku.Strasno mi je drago za malog Djerleka i isto tako i za Strahinju Jovanovica, on je ostao nekako nezapazen Partizanovoj siroj javnosti, a radi se o strasnom krilnom napadacu izuzetnog potencijala!
    Imamo dobar, jako dobar roster za nase prilike a vidim da ih je Djuka vec naspanovao . Sada momci napred u nove trijumfe u seriji! Zna se sta je cilj…,ehe!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter