0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

HUBNIK PRED PARTIZAN: Čeka nas meč sa vrlo organizovanim timom i užarena atmosfera na stadionu

Objavljeno: 14.02.18 u 20:08

Fudbaleri Partizana će u okviru šesnaestine finala Lige Evrope sutra na svom stadionu dočekati ekipu Viktorije iz Plzena.

Kapiten češkog šampiona, Roman Hubnik, dobro je upoznat sa kvalitetima crno-belih ali i atmosferom koja vlada na mečevima u Beogradu. Ipak, prema njegovim rečima, njemu i njegovim saigračima će biti zadovoljstvo da igraju u takvom ambijentu.

-Znam da su trehnički vrlo dobra ekipa, da su organizovan tim koji ima veliku podršku domaće publike. Zato očekujemo tešku utakmicu za koju smo spremni 100 odsto. Poznato mi je da ovdašnji timovi imaju dobru podršku navijača. Imamo i mi sličnu u Plzenju. Volim kada je stadion pun i karte rasprodate. Obožavam da igram kada je atmosfera napeta i fudbalska.

Upitan da li fudbaleri Viktorije imaju recept za takvu atmosferu, Hunik je odgovorio:

-Nemam lični recept. Moramo da damo sve od sebe. Kada je atmosfera užarena ne možemo da se čujemo, ne možemo da komuniciramo, ali moćžemo da se sporazumemo znakovima kako bismo znali ko šta radi- rekao je kapiten Plzenja.

U cilju očuvanja terena za sutrašnji duel, UEFA je zatražila da poslednji trening pred utakmicu ekipe obave u SC Teleoptik umesto na stadionu u Humskoj, a to uopšte nije predstavljalo problem Hubniku.

-Za mene nije nikakav problem gde treniramo. Verujem ni za moje saigrače. Važno je da se spremimo, a sutra ćemo imati dovoljno vremena da se upoznamo sa terenom. Spremićemo se bez obzira na sve- rekao je Hubnik.

Utakmica između Partizana i Viktorije na progremu je u četvrtak, sa početkom od 21:05 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter