2
Evrokupovi

VEZISTA PLZENA ZA HOTSPORT: Sjajna izjava o tome što će se igrati pred navijačima u Humskoj

Objavljeno: 11.02.18 u 15:43

Sledeće nedelje u Srbiju stiže češki tim na prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope.

Ekipa Plzena će odmeriti snage sa Partizanom, a bolji iz dvomeča prolazi u osminu finala drugog po rangu evropskog takmičenja.

U ekipi Viktorije nastupa i hrvatski internacionalac Dijego Živulić, nekadašnji mladi reprezentativac zemlje iz komšiluka. Vezista dobro poznaje uslove fudbala na Balkanu, i kao takav mogao bi da pomogne svojim saigračima da se bolje pripreme na ono što će ih čekati u Beogradu. U izjavi za HotSport, Živulić je dao interesantan komentar na to da je postojala mogućnost da se ovaj meč ipak igra bez publike.

– Zaista bi bilo šteta da se igra bez navijača, jer fudbal je sport koji se i igra zbog publike. Poznavajući situaciju na Balkanu, siguran sam da će oni biti Partizanov 12. igrač i da će ih nositi. Međutim, mi ćemo uprkos dobroj atmosferi na gostujućem terenu pokušati da izvučemo povoljan rezultat pred duel u Češkoj, rekao je vezista Plzena za HotSport.

Dijego Živulić je izneo i svoja očekivanja pred dolazak češke ekipe u Beograd:

– Kao što sam rekao očekujem paklenu atmosferu i biće jedno veoma teško gostovanje, međutim najvažnije je po nas da odigramo dobru odbranu i ne primimo gol. Na tome ćemo bazirati igru, a naravno i pokušavaćemo da dođemo do što boljeg rezultata. Cilj je da iz dve dobre utakmice obezbedimo plasman u osminu finala Lige Evrope. Imamo samopouzdanje, prvi smo na tabeli, pobedili smo Bazel i Legiju iz Varšave na pripremama, tako da se nadamo da ćemo nastaviti gde smo stali na jesen, dodao je Živulić.

FOTO: FCVIKTORIA.CZ
0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter