4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAD JE SVE JASNO: Radnički želeo dva igrača Crvene zvezde, dobiće jednog

Objavljeno: 10.02.18 u 14:45

Radnički iz Niša je u želji da se pojača za prolećni deo šampionata poslao ponudu za dva igrača Crvene zvezde, a dobiće samo jednog.

Crveno-beli su se predomislili, neće slati štopera na pozajmicu. Iako se posle dobro odrađenih priprema zvezdino dete Strahinja Eraković odlično pokazao, stručni štab je odlučio da u poslednjoj liniji računaju i na Abrahama Frimponga. Štoper iz Gane bio je na meti Radničkog iz Niša, pregovaralo se, ali bez dogovora na kraju. Frimpong do leta ostaje na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Za razilku od štopera iz Gane, napadač Milan Pavkov se vraća na Čair. On je jesenas u dresu Radničkog postigao 16 golova za Real sa Nišave, a ove zime se vratio u Beograd da zameni Ričmonda Boaćija ako ode. Pošto, napadač iz Gane nije prodat, snažni napadač ne bi dobijo šansu pored Aleksandra Pešića (prvi strelac Superlige Srbije) i njega, te je odlučeno da sezonu završi u gradu kraj Nišave.

Vladan Milojević će u napadu moći da računa na Ričmonda Boaćija, Aleksandra Pešića, Muhameda Bena i Dejana Joveljića.

0
0

4 Komentara

  1. Prva dva stopera su Savic i Babic, umesto Le Taleka ( kome ugovor istice u junu i ide bez obestecenja ) bolje je da igra Frimpong, a da sansu dobije i Erakovic ….

    0
    0
    Odgovori
  2. Uh, dobro je što izvanredni Frimpong neće ići na pozajmicu i što će nas i dalje uveseljavati svojom odličnom tehnikom, pasovima i postavljanjem u šesnaestercu! Vidi se da su odgovorni u Zvezdi za kompoziciju tima, prošli školu skautinga. Oni su u stanju da „namirišu“ pravu zverku u kopačkama. A, Frimpong to i jeste! Tek će on pokazati kakav je potencijal!

    0
    0
    Odgovori
    • Matori svaka čast…
      Umesto da prodaju Boakie i Pešića pošto može, da ne odu za džabe, kao Mc Donalds i La Telek, da pruže šansu mladom Pavkovu (novom Žigiću) i mladom Joveljiću, oni sve naopako rade, haos…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter